Renkler Cumhuriyet
 

T iyatro Çisenti ile renklerin gizemli dünyasında eğlence ve sürprizlerle dolu bir maceraya hazır mısınız?

Tiyatro Çisenti, sadece çocukların değil yetişkinlerin de büyük keyif alacağı oyunu “Renkler Cumhuriyeti” ile perdelerini açıyor. Enver Aysever`in 1998 yılında yazdığı oyunla yeniden seyircisiyle buluşma heyecanı taşıyan Tiyatro Çisenti, çocukların aileleriyle birlikte izleyebileceği bir prodüksiyon hazırladı.
 
“Renkler Cumhuriyeti” oyunu, Renkler Krallığı`nda geçmektedir. Ülkeye Kral olmaya çalışan Kötü Kalpli Sihirbaz`a karşı verilen mücadeleyi anlatan oyunda Krallıktan Cumhuriyete geçiş, sürprizlerle anlatılıyor.

Yönetmenliğini Ünsal Sicilli, Müziklerini Caner Anar, Dekor ve Kostüm Tasarımını Şirin Dağtekin, Koreografisini İpek Değer'in yaptığı oyunda, Umut Altunordu, Bilsev Anar, Özkan Ayalp, Gökhan Daldık, Aylin El, Mustafa Ergin ve Zeynep Uçucu rol almaktadır. “Renkler Cumhuriyeti” 15-16-22-23-29-30 Ocak 2011 tarihlerinde saat 12:00'de, Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) büyük salonda seyredilebilinir.

 
Süper Teyze 361
Yaşlı kadın, yolda rastladığı küçük oğlana sordu : - En yakın postahane nerede, biliyor musun oğlum ? Oğlan pis pis sırıttı : - Bilmiyorum ! Zaten bilsem de söylemem ! Yaşlı kadın çok si devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.