Tarkan konserde az daha yanıyordu!!!
 

İzmit’teki konserinde kolu alevler içinda kalan Tarkan, korku dolu anlar yaşadı. Sanatçıyı izleyen hayranları da en az Tarkan kadar panik yaptı. İzmit’te 21.30’da başlayan ve iki saat süren konseri yaklaşık 20 bin kişi izledi. 

Tarkan, İzmit’teki konserinde tehlike atlattı. Yaklaşık 20 bin hayranının izlediği 2.5 saat süren konserinin başında, platformu süsleyen ateşin başında coşkuyla dans ederken ipek gömleği tutuştu.
ÜNLÜ sanatçı, bir anda kolunun ateş içinde kaldığını görünce korkuyla sarsıldı. Alevlerin bütün vücudunu sarmasını yardımına koşan görevliler önledi. Tarkan, bu tehlikeye rağmen, kıyafetini değiştirip temposunu düşürmeden konserini tamamladı. Hayranları, Tarkan’ın alevler içinde kalmasını endişeyle izledi.
Megastar Tarkan, ’Opet & Tarkan Full Force’ konserlerinin yedincisi için önceki gün İzmit’te sahne aldı. 21.30’da başlayan ve iki saat süren konseri yaklaşık 20 bin kişi izledi. Kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kalan Tarkan, sevilen şarkılarının art arda seslendirdi. Konserin en heyecanlı dakikaları ise Tarkan’ın kolunun şarkı söylediği platformdan çıkan alevler nedeniyle tutuştuğu an yaşandı. Kolu alevler içinda kalan Tarkan, korku dolu anlar yaşadı. Başarılı sanatçıyı izleyen hayranları da en az Tarkan kadar panik yaptı.
Kaynak:HaberTürk 9 Temmuz 2004



 
Süper Teyze 283
Garip ama gerçek ! Sevinç’in yaşlı babaannesi hızlı araba kullanmaya bayılıyordu. Bu yüzden de başı sık sık polisle derde giriyordu. O gün yine sürat yaptığı için radara yakalanmış, polis aracı arab devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.