i-CAN 2004 ödülleri verildi
 

Film Kategorisi’nde birinciliğe Mehmet Ercan’ın ‘Çelik Çomak’ adlı eseri değer görüldü. Müzik Kategorisi’nde ise Hikmet Hükümenoğlu birinci, Ali Sait Kavaklı ikinci ve Orçun Ozan Akkaş üçüncü oldu. Ödül Töreni’nin ardından Sibel Tüzün konser verdi.
Park Orman’da düzenlenen ödül töreninde konuşan Bilkom/Apple Genel Müdürü Veli Tan Kirtiş, 1500’ün üzerinde eserin katıldığı yarışmanın, Türk halkının yaratıcılık potansiyelini göstermesi açısından önemli olduğunu söyledi.
       Kirtiş, sanat ve kültür alanında Türkiye’nin yeni bestecilere, yönetmenlere ve teknolojiyi iyi kullanan bir kuşağa ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “i-CAN 2004, bu kuşağın ortaya çıkmasına destek veren bir yarışmadır” dedi.
FİLM KATEGORİSİ ÖDÜLLERİ
       Meltem Cumbul, Sinan Çetin, Okan Bayülgen, Serdar Erener, Ömer Vargı ve Ali Hakan’ın jüri üyeliğini yaptığı Film Kategorisi’nde, birinciliğe Mehmet Ercan’ın ‘Çelik Çomak’ adlı eseri değer görüldü.
       Aynı dalda, Ahmet Kenan Bilgiç ve Seyfi Cem Baskın’ın ortak çalışması olan ‘Pastel’ adlı film ikinci, Erhan Turhan’ın ‘Leke’ filmi üçüncü seçildi.
      
MÜZİK KATEGORİSİ ÖDÜLLERİ
       Melih Kibar, Murat Uncuoğlu, Nezih Ünen, Ömer Karacan ve Sarp Özdemiroğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı Müzik Kategorisi’nde ise Hikmet Hükümenoğlu birinci, Ali Sait Kavaklı ikinci ve Orçun Ozan Akkaş üçüncü oldu.
       Ödül Töreni’nin ardından Sibel Tüzün konseri ve DJ Murat Uncuoğlu ve DJ Yakuza’nın performansları gerçekleşti.
Kaynak:Ntvmsnbc 9 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 449
 Serkan ve ailesi, kısa süren bir Avrupa turundan yeni dönmüşlerdi. Mümkün olan en kısa sürede çok fazla ülke görmeye çalıştıkları için yorgun görünüyorlardı. Serkan’ın küçük kuzeni Alp merakla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.