Eurovision’un iki birincisi yan yana
 

Eurovision Şarkı Yarışması’nda son iki yılın birincisi Sertab Erener ile Ruslana Lyzichko, aynı sahnede buluştu. İkili, Erener’in ‘Here I Am’ şarkısında düet yaptı. Cornelia De Luxe Resort’un ikinci yıldönümü nedeniyle düzenlenen gece, Sertab Erener’in İngilizce albümünden ve eski şarkılarından oluşan konseriyle başladı.

Erener, konserine geçen yıl Letonya’da gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki şarkısı ‘Everyway That I Can’le başladı. Erener, şarkılarının yanı sıra giydiği siyah transparan elbise ile de dikkat çekti. Bir süre sonra Ruslana, elinde ‘Here I Am’in sözlerini yazdığı kağıtla sahneye çıkınca Sertab Erener’i şaşırttı.

STARLIK YOK

Erener ve Ruslana, konser öncesi basın toplantısında çok samimi görüntüler verdi. Ruslana, ‘Ülkemde Sertab Erener’le düet yapacağımı söyleyince bana ‘Çok şanslısın’ dediler’ diye konuştu. Antalya’ya geldiği andan itibaren güller ve limuzinle karşılandığını, bu yoğun ilgiye alışamadığını dile getiren Ruslana Lyzichko, ‘Düğünümde bile bu kadar ilgi görmedim’ dedi. Sertab Erener de Eurovision birincisi olarak Ruslana’nın duygularını çok iyi anladığını dile getirerek ‘Maalesef dünyada starlık müessesesi diye bir şey yok. Benim yaşadıklarımı Ruslana da yaşıyor, onu çok iyi anlıyorum. İkimiz de böyle gösterilere alışkın değiliz ve sevmiyoruz. Ama bazı şeyler insanın kontrolünde olmuyor’ dedi.   
Kaynak:Hürriyet 12 Temmuz 2004
 

 
Süper Teyze 221
Öğretmen sınıfa sordu : -  Tehlikelerle dolu, tropikal bir ormandan başarıyla geçmek için sizce ne gerekir çocuklar ? Afacan  Ömer hemen cevap verdi : - Çevik bir kaplan olmak ger devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.