Tatilciler bu yaz Musti’yle coşacak
 

Mustafa Sandal, Türkiye’nin güney sahillerini kapsayan büyük bir turneye çıkıyor. Sanatçı, bu ay içinde başlayıp ekimde sona erecek turne kapsamında Kuşadası’ndan Mersin’e, birçok tatil beldesinde sevenleriyle buluşacak.

Mustafa Sandal, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’le birlikte 8 Temmuz günü Reina’da tanıtımını yaptığı ‘Volkswagen’le Müzik Aşkına-Mustafa Sandal Konserleri’ için start verdi. Doğuş Otomotiv sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan konser serisi İstanbul’dan başlayacak. 17 Temmuz günü Park Orman’da sahneye çıkacak olan Sandal, 24 Temmuz’da Çeşme, 31 Temmuz’da Turgutreis-Bodrum, 3 Ağustos’ta Ayvalık, 14 Ağustos’ta Kuşadası ve 2 Ekim’de Mersin’de hayranlarıyla buluşacak.

Öte yandan Reina’da düzenlenen toplantıda Mustafa Sandal’ın Volkswagen sponsorluğunda hazırlanan ‘İsyankar’ şarkısının video klibinin ilk gösterimi yapıldı ve ‘İste’ adlı yeni çalışmanın kısa süre sonra piyasaya çıkacağı da belirtildi. 
Kaynak:13 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 14
Babası Mert’e sordu : - Söyle bakalım oğlum, senin için en iyi okul hangisi ? Mert düşünmeden cevap verdi : -Kapalı olanı babacığım !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.