Sesim yeter şova gerek yok
 

Funda Arar, 29 Ağustos’ta Rumelihisarı’nda müzik severlerle buluşuyor. Geçtiğimiz günlerde Febyo Taşel’le evlenen şarkıcı, Hisar konserinde sesine güveniyor ve ‘Şova gerek yok’ diyor.

29 Ağustos’ta Rumelihisarı’ndaki konserin kendisi için önemli olduğunu söyleyen Funda Arar, ‘Konserde şov yapacağız ama bu müzik şov olacak’ diyerek önceki yıllarda Hisar’da sahneye çıkıp şovlarıyla ilgi çeken Gülben Ergen ve Hülya Avşar’a laf attı. Arar, şunları söyledi:

‘Konser için özel bir kostüm hazırlıyoruz. Hisar, benim için önemli, o yüzden kostüme önem vermek gerekli. Beni dinleyen kesim şov ya da inanılmaz bir kostüm de beklemiyor ayrıca. Bir şov olacak ama müzik şov yapacağız. Görsel anlamda dikkat etmek önemli, ama şarkı söylerken özel bir dans şovu gibi şeylere ihtiyaç duymuyorum. Beni dinleyecek kesim, benim şarkılarımı dinleyen ve beğenen bir kesim. Ben şov yaparsam zaten onlara garip gelir.’

Yeni evlenen şarkıcı, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına bile çıkamadığını, ancak işinde yaşadığı mutluluğun her şeye değdiğini söyledi. Arar, ‘Febyo aynı zamanda benim aranjelerimi yapıyor. Bestelerini de albümlerimde okuyorum. Yani pek bir şey değişmedi. Sadece aynı evde yaşamaya başladık’ dedi.   
Kaynak:Hürriyet 21 Temmuz 2004
 

 
Süper Teyze 182
Ebru ve Serap konuşuyorlardı : -Ablam kilo vermek için çok ilginç bir diyet uygulamaya başladı, dedi Serap. Sadece sarsmak yiyor ! - İşe yaradı mı bari ? Şimdi nasıl görünüyor ? dedi Ebru. -  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.