Ünlülerin olmazsa olmaz kaprisleri
 

Birçok yıldız, turnelerde yaptıkları kaprislerle, menajer ve konser organizatörlerine kök söktürüyor. Örneğin Janet Jackson, her konserine neredeyse ayaklı bir hastaneyle gidiyor

Şov dünyasının ünlü isimleri gittikleri turnelerde hayranlarına seslenirken, perde arkasında yaşanan ayrıntılar ise organizatörleri canından bezdiriyor. İşte Alman Express Gazetesi’ne göre ünlülerin konser sırasında özel istekleri ve yanlarında götürdükleri ’olmazsa olmazları.’

Janet Jackson

Hastalık hastası olan Jackson, her turnesinde hastanesini de yanında taşıyor. Özel kulak-burun-boğaz doktoru, bir masör, bir hemşire ve bir operatör ona konserlerinde refaket ederken aynı zamanda bir elektrikçi, özel servis elemanı ve bulaşıkçısı da mutlaka yanında yer alıyor. Tüm görevlilerin masrafını karşılayan organizatörlerden ayrıca konser çıkışında çabucak ortadan kaybolabileceği bir helikopter istiyor.

Shakira

Güzel şarkıcı neredeyse bir kamyonet dolusu kıyafeti ve makyaj malzemesi olmadan asla turneye çıkmıyor.

U2

Rock grubunun istek listesinde bir barı aratmayacak malzemeler bulunuyor. Dört kasa bira, votka, tekila, en iyi markalardan altı-yedi şişe viski, şampanya, en iyi Fransız şarabı ve Avustralya beyaz şarabı.

Mariah Carey

Yemek yemeyi çok seven Carey, sahne arkasında bol sayıda ekmek ve kurabiye bulundurulmasını istiyor. Aynı zamanda yumuşak ter kurutma havluları, şampanya, bir kasa Polonya markalı maden suyu ve sekiz kişilik ekibi için sürekli çay servisi talep ediyor.

Jennifer Lopez

Turne otobüsüne bir makyaj salonu kurduruyor. Sürekli makyajını tazeleyen sanatçı, aynı zamanda oturma koltuğunun da çok rahat olmasını istiyor. Yiyecek listesinde ise çikolatalı kek, browni, elmalı pasta ve bol vanilyalı dondurma bulunuyor.

Rolling Stones

Ünlü grup konserlerinde hayranlarından tepki almamak için limuzin talep etmiyor. Bunun yerine koyu renkli ve içerisini göstermeyen camları olan son model BMW veya Mercedes istiyor. Konserlerinde sahne arkasında mutlaka bir masa tenisi ve bilardo masası kuruluyor. Dinlenmek için kulise gelen grup burada bol bol masa tenisi ve bilardo oynuyor.
Kaynak:Akşam 21 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 238
Ferhat okuldan eve gelince çantasını odanın ortasına fırlattı ve halıya serildi : - Çok yorgunum anneciğim, diye inledi yattığı yerden. - Neden  yavrucuğum ? dedi annesi. - Bu gün tam  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.