İstanbul’da Pink ateşi
 

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Tuborg Modern Rock Festivali, 24 Temmuz’da Kilyos’taki Solar Beach’te yapılıyor. Spitney Beers, Kurban ve Teoman’ın katılacağı festivalin ağır topu son yıllarda müzik dünyasına damgasını vuran Grammy ödüllü sanatçı Pink. Konserden hemen sonra ise After Show Rock Party bekliyor müzikseverleri.

Pink her zamanki gibi muhteşem sahne şovuyla hayranlarını büyüleyecek. ‘Try This’ albümünün dünya turnesi kapsamında tam 22 ülkede konser verecek olan Pink, içinde Fransa, Danimarka, İtalya İsviçre gibi ülkelerin bulunduğu konser programına Almanya’dan başladı.

Türkiye’ye gelmekten ötürü çok heyecanlı olduğunu belirten Pink, Avrupa’yı kasıp kavurduktan sonra şimdi de Türkiye’de esmeye hazırlanıyor.  Rock müziğin asi kızı, konserler kapsamında müziğinin yanı sıra sahne şovuyla da dikkat çekiyor.  

Pink’in hikayesi, 2000 yılında çıkardığı ilk albümü “Can’t Take Me Home”dan “There You Go”, “Most Girls” ve “You Make Me Sick” isimli 3 parçanın TOP 10 listesine girmesiyle başlıyor. Albüm, Amerika’da platin plak kazanarak tam 59 hafta Billboard TOP 200 listesinde yer alma başarısını gösterdi. İkinci albümü “Missundaztood”tan çıkarttığı 4 single çalışması dünya listelerinde hit oldu. Tüm dünyada 12 milyondan fazla satan bu albümle Pink, ‘Megastar’lar arasına girdi. Şimdilerde ünlü rock sanatçısı Janis Joplin’in hayatının anlatılacağı bir filmde Joplin’i canlandırmaya hazırlanan Pink, ‘Try This’ albümü için şunları söylüyor: “Missundaztood daha derin bir albümdü; benim için bir terapiydi. Bu yeni albüm o kadar ağır değil. Kendimi anlatmak yerine birçok farklı insanın hikayesi üzerinde çalıştım.
Kaynak:Hürriyet 21 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 285
Deniz arkadaşı Suna’ya sordu : - Hani şu masallardaki gibi çok çok iyi kalpli, güzeller güzeli bir peri kızı yanına gelse ve ‘dile benden ne dilersen !’ dese, ne isterdin Suna ? Suna bir süre  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.