Natalia Türkçe söyleyecek
 

Türkiye’de ilk defa Mustafa Sandal’la birlikte yaptıkları ‘Hatırla Beni’ adlı düetle dikkati çeken Yunanlı şarkıcı Natalia, önümüzdeki günlerde çıkacak albümünde Türkçe şarkı da seslendirdi.

Mustafa Sandal’la ‘Hatırla Beni’yi söyleyen, 2003 yılında da yine Sandal’la ‘Aşka Yürek Gerek’ şarkısını birlikte söyleyen Natalia, şimdi ‘NR1 Müzik’ yapımı bir çalışmayla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu ay içinde piyasaya çıkacak olan Natalia’nı albümü, beş şarkı ve üç farklı remix’ten oluşuyor. ‘Natalia-Ola T’alla’ adını taşıyan albümdeki tüm şarkıların sözlerini Natalia yazdı. ‘Tha Melanholiso’ isimli parça ise Yunanistan’ın en ünlü bestecilerinden Fivos’a ait. Albümün sürprizi ise geçtiğimiz yıllarda Gülay’ın seslendirdiği ‘Cesaretin Var mı Aşka’ isimli şarkıyı, Natalia’nın yepyeni bir düzenleme ile albümüne alması oldu. Natalia, bu parçanın bazı bölümlerini Türkçe seslendirdi. 
Kaynak:Hürriyet 22 Temuz 2004

 
Süper Teyze 266
Erdinç koşarak eve girdi ve annesine seslendi : - Çok susadım ! Çok susadım ! - Sana su vermemi ister misin ? dedi annesi. Çocuk  dalga geçti : -Neden çok  mu kirli görünüyorum devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.