Tom Hanks mavi turda
 

ABD’li sinema oyuncusu Tom Hanks, eşi ve çocuklarıyla çıktığı Mavi Tur’da Bodrum’a uğradı. Elinde tespihle Bodrum sahillerinde dolaşan Tom Hanks, Türkbükü’nde döner ekmek yedi.

SON olarak rol aldığı ‘Kadın Avcıları’ filmi Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülüne aday olan Amerikalı 48 yaşındaki aktör Tom hanks, tatil için Türkiye’yi seçti. Üç gün önce Yunan adalarından Kuşadası’na, ardından cumartesi günü Göl-Türkbükü beldesine gelen Tom Hanks, sahilde yürüyüş yaptı.

Beyaz şile gömleği, başında şapkası, elinde tespihi ile dolaşan iki Oscar ödüllü Tom Hanks’i uzun süre kimse tanıyamadı. Güleryüzle sahilde karşılaştığı kişilerle sohbet eden Tom Hanks’i, ilk tanıyan ‘Salkım Hanım’ın Taneleri’ filminde ‘Durmuş’ rolünü oynayan Zafer Algöz oldu. Hanks, Türk dönerinin ününü duyduğunu söyleyince Algöz, Amerikalı yıldıza bir büfeden döner ve ayran ısmarladı. Yaklaşık 20 dakika sahilde kalan Tom Hanks, burada birçok kişiyle sohbet etti. Geceyi Bodrum’da demirleyen süper lüks İngiliz yatı ‘Pochea’da geçiren Hanks’ın Orak Adası, Kleopatra Adası, Gökova, Datça- Knidos ve Göcek’i gezeceği belirtildi.

Tom Hanks’in ailesiyle birlikte çıkıtğı bir haftalık tatil süresinde Kaunos harabeleri ile Dalyan çamurunu da ziyaret edecek. Hanks ailesi için tekneye bol bol lagos, çipura, karides, ahtapot, kalamar ile mevsim salatası ve karpuz gönderildi.  

Kaynak:Hürriyet 26 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 72
Ahmet o gün karne almıştı. Akşam babasını kapıda karşıladı : - Sana çok iyi bir haberim var babacığım ! Babası sevindi : - Söyle bakalım neymiş ? - Sınıfta kaldım ! Ahmet’in babası ku devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.