Orta Öğretim sonuçları yarın
 

ORTA Öğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı sonuçları açıklanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Fen ve Anadolu liseleri ile bazı meslek liselerine öğrenci yerleştirmek amacıyla gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları yarın Bakan Hüseyin Çelik tarafından düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak. Adaylar, basın toplantısının düzenleneceği saat 11.00’den itibaren sınav sonuçlarını internet ve telefon aracılığıyla öğrenebilecekler.

CEP MESAJIYLA ÖĞRENİLEBİLİR

Açıklamaya göre sınav sonuçları, ‘www.meb.gov.tr’ ve ‘www.trt.net.tr’ internet adreslerinden ve LGS 0312 497 41 99, 0312 296 94 72 numaralı telefonlardan öğrenilebilecek. Türkcell hattı bulunan adayların, ‘OKS’ yazıp boşluk bırakarak 11 haneli TC Kimlik numaralarını 7644’e göndermeleri gerekiyor. SMS aracılığıyla sonuçları öğrenmek isteyen adayların, bu işlemi sınav sonuçları açıklamadan önce yapmaları halinde sınav sonuçları yarın saat 11.00’den itibaren cep telefonlarına otomatik olarak bildirilecek. 
Kaynak:Hürriyet 27 Temmuz 2004
 

 
Süper Teyze 441
  İki arkadaş okul çıkışı birlikte otobüs bekliyorlardı. Biri sordu : - Sen kaç numaralı otobüsle evine gidiyorsun ? - 2 numara ile, dedi arkadaşı . Ya sen ? - Ben de 3 numara ile, dedi çocuk devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.