Tiyatro sanatçısı Kamran Usluer vefat etti!!!
 

Tiyatro sanatçısı Kamran Usluer, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Alınan bilgiye göre, bir süredir Bakırköy Acıbadem Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altında bulunan Usluer, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. İzmir’de 1937 yılında doğan Kamran Usluer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda önemli roller üstlendi. 

Şehir Tiyatroları’ndan 2002 yılında emekli olan Usluer, aralarında’’Eşkiya’’, ’’Gelin’’, ’’Salkım Hanımın Taneleri’’ ve ’’Kanal’’ın da bulunduğu çok sayıda filmde rol aldı. Usluer, 1973 yılında 5. Adana Altın Koza Film Şenliği’nde ’’Gelin’’ filmindeki rolü ile ’’En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’’, 2000 yılında da 12. Ankara Film Festivali’nde ’’Salkım Hanımın Taneleri’’ filmindeki rolüyle ’’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödüllerinin sahibi olmuştu.
Kaynak:HaberTurk 27 Temmuz 2004
 

 
Süper Teyze 367
Öğretmeni Olcay’a sözlü sınavda İspanya’nın başkentinin neresi olduğunu sorar ama dakikalarca cevap alamaz. Sonunda sinirlenmeye başlar ve : - Neden ses çıkarmıyorsun kızım ? diye sorar. - Düşünüy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.