Halle Berry’nin ‘Kedi Kadın’ hüsranı
  Otoritelere göre, Halle Berry, “kedi kadın” rolünü kabul etmekle hayatının hatasını yaptı. Eleştirmenlerin, “bu sezon çekilen en kötü film” yorumunu yaptığı yapımda, senelerdir kariyerinde bir arpa boyu yol gidemeyen 46 yaşındaki Sharon Stone ile kamera karşısına geçen Berry, tıpkı ‘Amerikan Güzeli’ filmiyle Oscar aldıktan sonra Kevin Spacey’nin başına gelenleri yaşıyor.
Bu filmden sonra düşük kaliteli yapımlarda rol alarak kendine zarar veren Spacey ile aynı kaderi paylaşan Halle Berry, şimdi başına gelenden kurtulmak için çıkış yolu arıyor.
      
‘BU KEDİ MIRLAMIYOR’
       Çizgi roman uyarlamalarında usta olan Fransız yönetmen Pitof’un kamera arkasına geçtiği ‘Kedi Kadın’ konusunda, neredeyse tüm eleştirmenler ağız birliği yaptı.  
 
          Eleştirmenler filmi başarısız bulurken, Chronicle’da yayımlanan bir yorumda, “Halle Berry’yi dar bir deri elbise içine sokmak iyi bir fikir. Filmin geri kalanı ise değil” denildi.
       FilmsInReview’dan Victoria Alexander, “Bu kedi mırlamıyor” derken, en ağır eleştirilerden biri de Seattle Post-Intelligencer’dan geldi: “Ziyan edilen bunca yetenek. Çöpe atılan bunca para. Kaçırılan bunca fırsat...” “Ölü doğmuş bir bebek” olarak tanımlanan filmde Berry’nin yeteneği göz ardı edilmese de genel kanaat güzel oyuncunun bu yarayı zor saracağı yönünde.
      
OSCAR LANETİ  
 
          Kevin Spacey ile Halle Berry’nin başına gelenler, aslında Hollywood’da Oscar kazananların sinema kariyerinin yok olduğu yönündeki yaygın inanışı tanımlayan “Oscar lanetinin” bir başka örneği... Marisa Tomei, Mira Sorvino, Gwyneth Paltrow, Julia Roberts gibi ünlülerin de başına gelen Oscar lanetini yaşamayan ünlüler ise az sayıda.
       Nicole Kidman’ın Oscar aldıktan sonra ‘Dogville’, ‘The Stepford Wives’ adlı filmlerde rol alması bu laneti kırdığını gösterirken, Angelina Jolie de Brad Pitt ile rol aldığı ‘Mr. and Mrs. Smith’ ile bu lanetin üstesinden gelmeye çalışıyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 26 Temmuz 2004
        
 
Süper Teyze 388
Sevgi,yaşlı ninesine sordu : - Nasıl nineciğim, yeni televizyonundan memnun musun ? - Çoook, çoook, dedi yaşlı kadın. Hele karşısına geçip gözlerimi kapattığımda tam da çok sevdiğim eski rad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.