Kardeşlerden 6.5 albümü
 

Türk Pop Müziği’nin ünlü kardeşleri Kenan ve Ozan Doğulu, önce ‘6,5’ albümünü DMC etiketiyle çıkarıyor, ardından Avrupa için ortak bir single ve albüm hazırlıyor.

İki yıl önce DMC’ye transfer olduktan sonra arka arkaya çıkardığı başarılı albümlerin ardından Kenan Doğulu, kardeşi Ozan Doğulu’yla birlikte bu kez yurtdışını da kapsayan yepyeni albümleri için DMC ile imza tazeledi. Önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak olan ‘6,5’ albümü, önce Türkiye’de ardından da Almanya, Belçika, İngiltere ve Ortadoğu’da piyasaya çıkacak. Doğulu kardeşlerin yurtdışı projesinin ilk İngilizce şarkısı ‘Tanımamışsın’ın İngilizce versiyonu ‘Close to Your Heart’ın yer aldığı ‘6,5’ albümünün içinde, ‘Aşkım Aşkım’,  ‘Aklım Karıştı’, ‘Sorma’, ‘Güzeller İçinden’, ‘Sımsıkı’ gibi birbirinden keyifli şarkılar yer alıyor. Sözleri ve müzikleri Kenan Doğulu’ya ait olan şarkıların düzenlemelerini ise, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Mustafa Ceceli ve Erdem Kı1ınay yaptı. Yaz sezonunun gelmesi nedeniyle uzun zamandır İstanbul dışında konserler veren Kenan Doğulu, yeni albümü ‘6,5’ için İstanbul’a geliyor. Hayranlarına yeni albümünü dün gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda özel sahne şovlarıyla tanıttı.
Kaynak:Hürriyet 28 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 318
Bir patates ile bir kuşkonmaz, toprağın altında buluşmuş, sohbet ediyorlardı. Patates yakındı : - Anlayamıyorum şekerim ! Senden daha iriyim, daha ağırım. Sen hem hafif hem de incesin. Buna rağme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.