Çocuklar için çalışacak
 

Kim Cattrall, rotasını çocuklara çevirdi. Cattrall, “Ice Princess” adlı çocuk filminde bir buz pateni koçunu canlandıracak. İnternetteki “imdb” sitesinin haberine göre, bir “aile filmi” çevirmek isteyen Cattrall, bu projesini hayata geçirerek Kanada’nın Toronto kentinde kamera karşısına geçti.

Bu filmi yeğenleri için yapmak istediğini vurgulayan sarışın güzel, değişik birşeyler yapmak istediği için “Ice Princess” filmindeki buz pateni koçu rolünü kabul ettiğini söyledi.

Yazı böylece serin serin geçireceğini belirten Cattrall, “Ben bu yazı bir buz pateni sahasında geçireceğim. Boynumdan ayak parmaklarıma kadar da kapanacağım. Yeğenlerim çok küçük, o yüzden benim 6 yıldır yaptığım diziyi seyredemedi. Bu film tam onlara göre” dedi.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ve Kristin Davis’in rol aldığı “Sex and the City”, dizisi Şubat ayında yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etmişti.
Kaynak: Hürriyet 28 Temmuz 2004


 
Süper Teyze 440
 Müzik dersinde öğretmen, piyano ile klasik parçalar çalıyor, öğrencilerden de çaldığı parçaların adlarını tahmin etmelerini istiyordu. Öğrencilerin çoğu yıl boyu öğretmenleriyle birlikte çalış devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.