Nickelodeon TV: Dışarı çıkın, oyun oynayın
  Daha çok çizgi film yayınlanan televizyon, en çok izlendiği saatlerde yayınlarına 3 saat ara vererek, çocuk izleyicilerine “dışarı çıkın ve oyun oynayın” çağrısı yapacak.
Uygulamanın 2 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra yapılacağı belirtilirken, televizyonun bu saatlerde 6-11 yaş arasındaki 1,5 milyon çocuk tarafından izlendiği kaydedildi. Nickelodeon’un, yayınına ara verir vermez ekranda ‘şimdi oyun zamanı’ yazısı çıkacağı ifade edildi.
       Çocukların artık okul dışında oyuna fazla vakit ayırmadığını söyleyen televizyon başkanı Cyma Zarghami, “Bu uygulamayla oyunun kendileri için önemli olduğunu bildiklerinden emin olmak istedik” dedi.
      
DAHA FAZLA TELEVİZYON İZLİYORLAR  
 
          Yapılan araştırmaların, çocukların bugün 15 yıl öncesinden daha fazla televizyon izlemediklerini gösterdiğini ifade eden Zarghami, bütün gün çocukları televizyonun başında tutmaya çalışan bir televizyon kanalının onları oyuna teşvik etmesinin ilginç bir durum olduğunun farkında olduklarını söyledi.
      
REKLAM KAYBI EKSTRA REKLAMLARLA TELAFİ EDİLECEK
       ‘Haydi oyuna’ kampanyasının reklam kaybından dolayı Nickelodeon’a 10 milyon dolara mal olacağı belirtilirken, bu kaybın diğer kuşaklarda yayınlanacak ekstra reklamlarla telafi edileceği ifade edildi.
       Kampanyanın sadece bir gün 3 saatliğine televizyon yayınını durdurmaktan ibaret kalmayacağı ve televizyonun 10 ABD şehrinde duyurusunu Denzel Washington ve Hillary Duff gibi ünlülerin yapacağı ‘oyun günleri’ de düzenleyeceği kaydedildi.
Kaynak:Ntvmsnbc 28 Temmuz 2004
        
 
Süper Teyze 248
Öğretmen  Görkem’e sordu : - Söyle bakalım oğlum, ben sana ‘ az önce öğle yemeğimi yedim’ dersem, bu günün hangi zamanında olduğumuzu gösterir ? Küçük oğlan kendinden emin, verdi cevabını devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.