Patasana film oluyor
 

Polisiye yazarı Ahmet Ümit’in ‘Patasana’ adlı kitabı senaryo haline getiriliyor. Önceki gün ‘Hoşgeldin Hayat’ filminin setinde elinde ‘Patasana’ kitabının bazı bölümlerini işaretleyen Ceyda Düvenci, ‘Ahmet Ümit çok beğendiğim bir yazar. Bu kitabının senaryolaştırılacağını biliyorum. Projenin içinde yer alacağım, ama bunları konuşmak için çok erken’ dedi.

‘Hoşgeldin Hayat’ filminde, eşi kaçan, kayınpederi ve çocuğuyla birlikte bir otel işleten ‘Hazı’ rolündeki kadını canlandıran Ceyda Düvenci, film için yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti. Ahmet Ümit’in ‘Patasana’ romanı, Anadolu’nun güneyinde bugün ile 3 yıl öncesinde, Hititler zamanında yaşanan kanlı bir geleneği paralel olarak anlatan bir eser. Gizemli, etkileyici ve son derece sürükleyici bir roman olan Patasana, edebiyat eleştirmenlerinden de övgüler aldı. 
Kaynak:Hürriyet 29 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 430
 Okulun son günü afacan Arda eve döndü ve annesinin yanına  giderek müjdeyi verdi : - Size iyi bir haberim var anneciğim ! Gelecek sene bana yeni ders kitapları almak zorunda kalmayacaksı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.