Tom’un oğlu Hido hayranı
 

Tom Hanks’in geçtiğimiz günlerde Bodrum’a ailesiyle birlikte gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret, ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Hanks’in Sacramento Kings taraftarı 14 yaşındaki oğlu Truman, teknede 5 numaralı Hido formasıyla HELLO objektiflerine yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde 40 milyon dolara Sacramento Kings’ten Orlando’ya transfer olan Hidayet Türkoğlu’nun yakaladığı başarı, Hido taraftarlarını her geçen gün artırıyor. Terminal filminin çekimlerini tamamladıktan sonra çıktığı tatilde ailesiyle birlikte günübirlik Bodrum’a gelen ünlü oyuncu Tom Hanks’in oğlu da Hido hayranı çıktı.

5 numaralı forma

Koyu bir Sacramento Kings taraftarı olan 14 yaşındaki Truman, ailesiyle birlikte çıktığı mavi turda Hido formasıyla görüntülendi. Bodrum açıklarında demirleyen 35 milyon dolarlık Phocea adlı kiralık yatın güvertesine çıkan Truman’ın üzerinde Hidayet Türkoğlu’nun Sacramentıo Kings’te giydiği 5 numaralı forma vardı.

Orlando’ya geçmesine rağmen

Teknede Hido’nun formasıyla görüntülenen Truman, annesiyle birlikte alışverişe çıktığı Bodrum sokaklarında ise siyah bir tişört giymeyi tercih etti. Hidayet Türkoğlu’nun Orlando’ya transfer olmasına rağmen Truman’ın hálá Hido’lu Kings forması giymesi, Kings taraftarının başarılı basketbolcumuzu unutamadığını gösterdi.

Formalar aynı

Hollywood’un Oscar’lı aktörü Tom Hanks’in 14 yaşındaki oğlu Truman, Bodrum koylarında çekilen fotoğrafında (solda) Hidayet Türkoğlu’nun 5 numaralı formasıyla görülüyor.
Kaynak:Hürriyet 29 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 329
Sertaç, çok iştahlı bir çocuktu. Aklı fikri yemek yemekteydi. Günlerden bir gün, yine erkenden mutfağa koştu. Annesinin boynuna atladı ve sordu : - Yemek hazır mı anneciğim ? Annesi bu sor devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.