’Doktor’un dönüşü mayoyla olacak!
 

Çeşme’de arkadaşı Yılmaz Erdoğan yaza uygun kıyafetlerle gezerken siyah eşofmanı tercih eden ve ’Türk halkı henüz soyunmama hazır değil’ diyen Cem Yılmaz, ilk serisi olay yaratan reklam filminin yeri serisinde hemen hemen ’soyundu’.

Kumsalda piknik
Sadece şapka ve mayo ile kamera karşısına geçen Yılmaz, yakında televizyonlarda yayımlanacak Doritos Ala Turca’nın yeni reklam filmi serisinde ekran karşısındakileri yine kahkahaya boğacak. ’Eğitim şart’ ve ’Doktor bu ne?’ gibi replikleriyle hafızalara yer eden reklamda, yasadışı yollarla para kazanmaya çalışırken arkadaşlarıyla polisin gözaltına aldığı ’Doktor’ ve ekibi, bu kez plajda macera yaşayacak. ’Doktor’ ve adamı ’Ersin’, kumsalda piknik yaparken ekrana gelecek. Filmin iki ’kahramanı’, Doritos Ala Turca’nın kendilerine verdiği ilhamla, ’Türk zekâsı’ndan yaratıcı örnekler sergileyecek.
Kaynak:Milliyet 29 temmuz 2004

 
Süper Teyze 325
Emel ve  Cem çocuk odasında oynuyorlar, anneleri de oturma odasında sohbet ediyorlardı. Cem sordu : - Evlilik oyunu oynayalım mı  Emel ? Küçük kız bir süre düşündü ve sonra : - Ha devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.