Barışa Rock bu kez ’Evimiz Dünya’ diyor
 

İlki geçen yıl Rock’n Coke’a alternatif olarak düzenlenen BarışaRock, bu kez ’Evimiz Dünya’ sloganını seçerek Coca Cola’nın etkinliğine karşı bir alternatif olmanın ötesine geçmeyi hedefliyor

Geçen yıl ’Rock şişede durmaz’ solganıyla ilki düzenlenen BarışaRock bu kez 21-22 Ağustos tarihlerinde Sarıyer, Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda düzenleniyor. Rock’n Coke Festivali ile eşzamanlı gerçekleştirilecek BarışaRock’ın bu yılki sloganı ise ’Evimiz Dünya’. Amaçlarını ’Şimdi biz, barışçı rock müzisyenleri ve barışçı rocksevenler, şarkılarımızı dünyamıza sahip çıkmak için söyleyeceğiz... Evimizi korumak için... Çünkü bizim evimiz dünya ve gidecek başka yerimiz yok’diye açıklayan festival yetkilileri bu yıl Coca Cola’nın etkinliğine karşı bir alternatif olmanın ötesine geçmeyi hedefliyor.

Geçen yıl 10 binden fazla izleyicinin yer aldığı festivale bu yıl 30’dan fazla müzisyen katılıyor. Güney ve Kuzey Kıbrıs’tan, Ortadoğu, Fransa, İtalya ve Yunanistan’dan gelecek gruplar hemen hemen kesinleşti. Bu grupların sadece yol parası ve konaklama masrafları karşılanacak.

FESTİVAL TANITIMINDA KONSER VERECEKLER

Festivale katılacak müzisyenler ise Akın Eldes, Anima, Arkabahçe, Bulutsuzluk Özlemi, Cavit Murtezaoğlu, Crush (Gürcistan), Demir Demirkan, False In Truth, Gür Akad, Gökalp Baykal, Infected, IQ, Işığın Yansıması, Kara Güneş, Karakedi, Kep, Metro, Moğollar, Mor ve Ötesi, Objektif, Oyuncak Araba, Soul Sacrifice, Stuka, Teneke Trampet, Tibet Ağırtan, Turgut Berkes, Unplayed, Vedat Sakman, Version Forward, Yol Arkadaşları ve Zardan Adam.

Bu yılki festival aynı zamanda muhalif grupların buluşması olacak. Munzur Vadisi’ne baraj yapılmasına karşı çıkanlardan Bergama köylülerine, çevrecilerden vicdani retçilere kadar pek çok grup festival alanında standlar kuracak. Konserlerin yanı sıra sokak tiyatrosu, yazarlarla söyleşiler, imza günleri, çeşitli atölye çalışmaları, resim sergileri de düzenlenecek. Festivalin tanıtımı ise bugün saat 11.30’da Taksim, Tünel Meydanı’nda gerçekleştirilecek. BarışaRock’a katılacak şarkıcı ve gruplar Tünel Meydanı’nda toplanarak basın açıklamasının ardından bir konser verecek. Ayrıntılı bilgi Barışarock’ın websitesi www.barisarock.org’tan ya da (0212) 243 89 57 nolu telefondan alınabilir.
Kaynak: Akşam 29 Temmuz 2004


 
Süper Teyze 259
Tamer, halinden memnun kuzeni Ergun’a anlatıyordu : - Biliyor musun dünyaya Çinli bir çocuk olarak gelmediğim için çok mutluyum ! - Çok komiksin 1 dedi kuzeni.Nereden çıktı bu şimdi ? - Çün devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.