İşte 2004 yazının en favori şarkıları...
 

2004’ün yazında hangi şarkıların favori olduğunu araştırdık, ortaya ilginç sonuçlar çıktı. 2003’ün yazında Davut Güloğlu’nun ’Katula Katula’sı ile Yıldız Tilbe’nin ’Anca Gidersin’i rakiplerine açık ara fark atmıştı. Bu yıl ise radyoların bir numarası ile gece kulüplerininki farklı. Albüm satışlarında ise zirvede farklı isimler var.
Rafet 1 numara
Dinleyici istekleriyle ’En sevilen şarkılar’ listesini oluşturan radyolara göre ’2004 yazının en favori şarkısı’ Rafet El Roman’dan. Eşi Tuğba Altıntop ile yaşadığı sorunlardan sonra iki kızını alıp Almanya’ya giden Rafet El Roman, gurbette hazırladığı ’Sürgün’ adlı albümündeki "Yalancı Şahidim"le birçok radyoda haftalardır bir numarada.

Gecelerin starı
İstanbul eğlence hayatının nabzını ayarlayan barlar ve gece kulübü DJ’lerinin bu yaz en çok çaldıkları şarkı ise Nazan Öncel’den.
Birbirleriyle müthiş rekabet içinde olan Laila ile Reina’nın DJ’lerinden aldığımız ’Top 10’ listesinde birçok farklı isim var ama zirveye yerleştirdikleri isim aynı. Laila’nın DJ’i Tuluğ Nazikoğlu ile Reina’nın DJ’i Suat Ateşdağlı’ya göre bu yaz istek aldığı için en çok çalınan şarkı Nazan Öncel’den ’Hay Hay’.

Ortaç, gizli kahraman
Tirajlardaki ’zirve ismi’ ise kaset ve CD’lerin bandrollerini veren Kültür Bakanlığı İstanbul Telif Hakları ve Sinema Müdürlüğü’ne sorduk. Kültür Bakanlığı’nın verileri ise ortaya bambaşka bir ismi çıkardı. Radyo ve gece kulüplerinde zirvede görünmeyen Serdar Ortaç, ’Çakra’ albümüyle satışlarda rakiplerine fark attı.
Kaynak:HaberTurk 30 Temmuz 2004

 
Süper Teyze 422
 Göksu, sınıf arkadaşlarından Ada’yı,cumartesi günkü doğumgününe davet etti. Ada : - Annem izin verirse gelirim ama adresini bilmiyorum, dedi. Göksu anlattı : - Çok kolay ! Manolya Sokak 33  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.