Şöhretin zirvesi ’mini minnacık’
  Müzik ve sinema dünyasında şöhretin ufak tefek güzellerin elinde olduğu ortaya çıktı. Film ve konserlerde endamlı görülen Britney Spears, Madonna, Christina Aguilera, Kylie Minogue ve Demi Moore gibi güzellerin boy ortalaması 1.65’te kaldı. İnternetteki ’imdb’ sitesine göre, minyon güzellerin başında 1.63’lük Britney Spears geliyor.
Spears’ın en büyük rakibesi Aguilera da ondan aşağı kalmıyor. MTV ödül töreninde 1.59’luk Aguilera ve 1.58’lik Madonna ile aynı sahneyi paylaşan Spears’ın sahnedeki uyumunun sırrı da böylece çözülmüş oluyor. Sürekli minyonluğu dile getirilen Minogue da, Madonna’dan 3 santimetre kısa.
Charlie’nin Melekleri’ adlı filmde 1.75 boyundaki Cameron Diaz ile kamera karşısına geçen Drew Berrymore 1.63, Lucy Liu ise 1.60 boyunda. Melekleri ’gölgede bırakan’ Demi Moore’un boyu da sadece 1.65.
Kaynak:Milliyet 30 Temmuz 2004
 
Süper Teyze 376
Ercan babasıyla pizzacıya gitmişti. Birer tane karışık pizza ısmarladılar . Az sonra siparişleri gelince babası Ercan’a sordu : - Pizzanı dört parça halinde mi sekiz parça halinde mi kesmemi iste devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.