Aynı koyda demirlediler
 

Tom Hanks ve ailesinden sonra, aksiyon filmlerinin ünlü oyuncusu Jean Claude Van Damme da, Ege ve Akdeniz sahillerini tercih eden ünlüler kervanına katıldı.

Jet-ski yarışı

Amerika’da tanıştığı bir Türk işadamının daveti üzerine Yunanistan’dan kiralanan bir tekneyle Fethiye’ye gelen Van Damme’a mavi turda, film yıldızı Ahu Tuğba da eşlik etti. 14 gün boyunca Fethiye, Kaş ve Kalkan’daki koyları gezen Van Damme, Ahu Tuğba ile jet-ski yarışı yaptı. Karaya pek çıkmayan Van Damme, sadece alışveriş için Fethiye çarşısını gezdi ve satın aldığı tişörtlerden ikisini Tuğba’ya hediye etti.

Selamlaşmadılar

Van Damme’ın teknesinin, Göcek’te Tom Hanks’in teknesiyle yan yana demirlediği, ancak iki aktörün selamlaşmadıkları öğrenildi. Van Damme 2001’de, o günlerde Fazilet Partili olan İstanbul eski Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna’nın davetlisi olarak Bağcılar Spor Kompleksi’nin açılışı için Türkiye’ye gelmişti.
Kaynak:Hürriyet 2 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 30
Öğretmen o gün denizde yaşayan hayvanları anlatıyordu. Bütün çocuklar ilgiyle dinlerken arka sıralarda oturan Arda defterine bir şeyler karalamakla meşguldü. Bunu fark eden öğretmen yanına kadar gel devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.