Girit’ten Pitt’e
 

Friends dizisiyle yıldızı parlayan, Brad Pitt’le evlenerek herkesi kendine hayran bırakan Jennifer Aniston, aslında bizim için komşu kızı. Giritli bir çiftçinin çocuğu olarak dünyaya gelen Jennifer, çocukluk yıllarının bir bölümünü Girit’te geçirmiş.

Ailesiyle birlikte Girit’ten New York’a göç eden Jennifer Aniston’un asıl adı Jennifer Anastassakis. Jennifer’ı oyunculuğa yönlendiren ise aynı zamanda vaftiz babalığını da yapan Yunan asıllı oyuncu Telly Savalas. ‘Friends’ dizisinin her bölümü için bir milyon dolar ücret alan Jennifer Aniston, bugüne kadar 11 film çevirdi.

Eşiyle oynayacak

Genç yıldızın 12’nci filmi ise eşi Brad Pitt’le olacak. Yıllardır aynı filmde oynamak istediğini dile getiren çift, bir aşk hikayesinin haklarını sinemaya uyarlanmak üzere satın aldı. Audrey Niffenger’ın ‘The Time Traveler’s Wife’ adlı çok satan romanının haklarını alan çift, bu öyküyü beyaz perdeye uyarlamak üzere harekete geçti. Filmde garip bir hastalığı olan Henry (Brad Pitt) ile eşi Clara’nın (Jennifer Aniston) yaşadıkları konu edilecek. Böylece Giritli küçük kızın bir hayali daha gerçekleşmiş olacak. 
Kaynak: Hürriyet 2 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 149
Annesi odasında oynayan Elçin’e seslendi . Eliçin cevap vermedi. Bir daha seslendi, yine cevap yok. Bir kere daha seslendi, yine  Elçin’den çıt çıkmayınca biraz öfkeli kızının odasına gitti, ka devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.