ZealMail’den 3 GB’lık e-posta alanı
 

Giderek ’kızışan’ Web tabanlı e-posta yarışında sınır 3 gigabyte çıktı. Özellikle ticari işletmeler ve kar amacı gütmeyen kuruluşları hedefleyen Amerikalı ZealMail, üyelerine aylık 2-3 dolar karşılığında devasa bir e-posta alanı sunucağını duyurdu.

İnternet devi Google’ın Gmail ile ücretsiz 1 GB’lık e-posta alanı vereceğini duyurmasıyla başlayan web tabanlı e-posta yarışına son olarak Zeal Internet Services adlı Amerikalı bir şirket de katıldı.

Firmanın hizmete soktuğu ZealMeal, 1 GB sınırını 3 GB’a çekiyor. Ancak ZealMeal henüz test aşamasında olan Gmail’in aksine ücretsiz değil. Bireysel müşteriler ve ticari işletmeler aylık 3, kar amacı gütmeyen kuruluşlar da 2 dolar karşılığında bu devasa e-posta alanına sahip olabilecek. Zmail’in 3 GB’lik alanı, Yahoo ve Hotmail’in yıllık 20 dolar karşılığında sunduğu depolama alanından da yaklaşık yüzde 50 oranında daha fazla.

ZealMail 3 GB e-posta alanının yanı sıra abonelerine spam filtresi ve virüs taraması gibi ek hizmetler de sağlıyor. Pop3, IMAP ve SMTP uyumlu olan yeni servisi kullananlar mesajlarını internet tarayıcısından kontrol edebildiği gibi Outlook ve Outlook Express gibi programları da kullanıbiliyor.

ZealMail’in 3 GB’lik e-posta alanı, "Bu kadar alana gerek var mı?" dedirtecek kadar büyük olsa da geçmiş deneyimler internet kullanıcılarının web tabanlı e-posta servislerine para ödemeye sıcak bakmadığını gösteriyor. Örneğin Hotmail’in ücretsiz abonelerinin sayısı ücretlilerden çok daha fazla.
Kaynak: Hürriyet 2 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 187
Sevgi ile Sibel sohbet ediyorlardı : - İnanmazsın ! dedi Sibel. Neredeyse bir haftadır, her gece aynı rüyayı görüyorum. - Korkunç bir rüya değildir umarım. Yoksa her gece çekilmez, dedi arkad devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.