Çocukla birlikte büyüyen ayakkabı
 

Bir numara büyük alalım, çocuk seneye de giyer’ sözü artık tarihe karışıyor. K2 adlı bir Amerikan firması, çocuğun ayağı büyüdükçe uzayan bir ayakkabı geliştirdi.

ALMANYA’da satışa sunulan ve ‘Solucan Max’ adı verilen ayakkabı aileleri büyük mali külfetten kurtaracak. Ortopedistler tarafından da sağlık açısından uygun olduğu tespit edilen ve ‘Max, der Wurm’ (Solucan Max) adı verilen ayakkabılar piyasada 49.90 Euro’ya (yaklaşık 90 milyon TL) satılıyor.

Ayakkabı masrafını azaltıyor

Üretici firma, çocukların ayaklarının kısa süre içinde çabuk büyüdüğünü ve alınan ayakkabıların eskimeden kullanılmaz duruma gelmesinden dolayı böyle bir model ürettiklerini açıkladı. Üretilen yeni ayakkabı sayesinde ailelerin çocuklarının ayakkabıları için para harcamalarına gerek kalmadığını belirten firma yetkilileri, ürünlerinin piyasada büyük ilgi görmesini bekliyor. 
Kaynak:Hürriyet 4 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 95
  İpek annesine seslendi : - Anneciğim ! Anneciğim ! Yediğim elma kurtluymuş ! Farkına varmadan yutuverdim kurtçuğu ! Annesi kızını yatıştırmaya çalıştı : Korkma yavrum, bir şey olmaz devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.