HP’den ‘toplama’ bilgisayar modeli
 

Hewlett Packard ve iş ortakları Arena ve Index bilgisayar, kullanıcıların istedikleri özelliklere sahip bilgisayarları fiyatlarına göre tasarlayabilecekleri yeni bir kampanya başlatıyor.
 
HP’nin, geçen yıldan bu yana Batı Avrupa ülkelerinde uygulanan Top Config programını Türkiye’de de hayata geçiriyor. HP ve iş ortakları Arena ve Index Bilgisayar tarafından yürütülen kampanya çerçevesinde, kullanıcılar istek ve ihtiyaçlarına göre bilgisayarlar tasarlayacak ve sipariş edebilecek.
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, Top Config programı sayesinde bayilerin HP’nin bir parçası haline geldiğini ifade ediyor. İlk etapta AMD işlemcili bilgisayarlara uygulanacak program sayesinde kullanıcılar, istedikleri özellikleri ve uygun maliyeti kendileri ayarlayacaklar. Bilgisayarların teslimini Arena ve Index yapacak.
      
TEDARİK YERİNE DEĞER ZİNCİRİ
       Top Config programında satılan bilgisayarlar arasında, HP’nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki KOBİ’ler ve kamu sektörü için ürettiği dx6050 modeli de bulunuyor.
       Arena Bilgisayar Genel Müdürü İzi Kohen, gelişen global rekabetin, klasik ‘Tedarik Zinciri’ modelini değiştirdiğini, yerine satış süreci basamaklarında katma değerli hizmetin aldığını savundu. ‘Değer Ağı’ olarak nitelediği aşamalı satışların yarattığı değer kadar kazandırdığını belirten Kohen sistemin verimsizlikleri asgariye indirdiğini vurguladı.
       Index Bilgisayar Genel Müdürü Atilla Kayalıoğlu ise, Top Config programı sayesinde üretim ile satış sürecinin kısaldığına dikkat çekti. Kayalıoğlu’na göre, bilgisayar siparişlerinin internet ortamında yapılması üretim sürecini yaklaşık yüzde 35-40 oranında kısaltıyor. 
Kaynak:Ntvmsnbc 4 Ağustos 2004
 

 
Süper Teyze 440
 Müzik dersinde öğretmen, piyano ile klasik parçalar çalıyor, öğrencilerden de çaldığı parçaların adlarını tahmin etmelerini istiyordu. Öğrencilerin çoğu yıl boyu öğretmenleriyle birlikte çalış devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.