Ralph Fiennes, yeni filminde Harry Potter’ın başının belası olacak
 

BBC’nin internet sitesindeki habere göre, uzun süredir Lord Voldemort rolüne usta bir oyuncu arayan yapımcılar, sonunda ünlü İngiliz oyuncu Ralph Fiennes’ta karar kıldı.

Çalışmalarına başlanan filmde 41 yaşındaki tecrübeli oyuncu, HarryPotter ile aynı güçlere sahip olan, küçük büyücünün ailesinin ölümünden sorumlu olan ve Harry’nin alnında bir yara açan Voldemort
rolünü üstlenecek.

VE HUZURLARINIZDA LORD VOLDEMORT

İlk üç filmde ismi dilden düşmeyen, ancak görünmeyen Lord Voldemort, ilk kez ete ve kemiğe bürünecek. Filmde, Miranda Richardsonise gazeteci Rita Skeeter’ı canlandıracak.

Daniel Radcliffe’in dördüncü kez Harry Potter’a can vereceği yapımda, genç aktöre arkadaşları ’’Ron Weasley’’ rolünde Rupert Grint ve ’’Hermione Granger’’ rolünde ise Emma Watson eşlik edecek.

Gösterime 18 Kasım 2005’te girmesi planlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstlenecek.

J.K. Rowling’in tüm dünyada milyonlarca satan kitabından beyazperdeye uyarlanan serinin ilki ’’Harry Potter ve Felsefe Taşı-Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’’, 2001’de seyirciyle buluşmuştu. Seri, 2002’de ’’Harry Potter ve Sırlar Odası-Harry Potter and the Chamber of Secrets’’ ile devam etti. Her iki filmin yönetmenliğini de Chris Columbus üstlendi.

Seriden son olarak beşinci kitap olan ’’Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı-Harry Potter and the Order of The Phoenix’’ okurla buluşmuştu.
Kaynak: Haber Turk 5 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 62
  Ebru yine derse geç kalmıştı. Kapıyı yavaşça açıp sınıfa girdi. Öğretmeni kızgındı : - Saat 09:00 küçük hanım ! Yine bir saat geç kaldınız. Saat tam 08:00 de burada olmanız gerekiyordu !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.