Elektrikli minder yutan piton yılanı, gözünü acil serviste açtı
 

Akşam yemeği saatinde canlı bir fareyi midesine indiren ’’Alice’’ isimli piton yılanı, doymayarak hemen yanıbaşındaki elektrikli minderi kablolarıyla beraber yuttu.

Kafesinden yanlışlıkla çıkan yılanın normalden daha ’’büyük’’ göründüğünü farkeden Cooper’ın çalışanları yılan uzmanını çağırdı ve hep beraber soluğu veteriner Richard Jacobs’un acil servisinde aldılar.

Yılan uzmanı Alison Sloan, durumun ’’tam acil servislik’’ olduğunubelirterek, yılanın yuttuğu minderin ’’ölümüne bile yol açabileceğini’’ söyledi.

Operasyonu yapan Veteriner Jacobs ise yılanı ’’sakinleştirdikten’’sonra karnını yararak elektrikli minder ve parçalarını çıkardığını belirtti. Minderin yılanın vücudunda kontak yapabileceğini de vurgulayan Jacobs, meslek yaşamı boyunca ilk kez böyle birşeye tanık olduğunu kaydetti.

Sloan, ayrıca ’’Alice’’ iyileşene kadar şovunda kullanmak üzere Alice Cooper’a sahibi olduğu Essex’deki Ashleigh’s Rain Forest’tan bir sarı anakonda yılanı verdi.

Zorlu bir operasyon geçiren yılan Alice’in veteriner Jacobs’un muayenehanesinde bir gece dinlendikten sonra taburcu olduğu bildirildi.

Yılanın rahatsızlanmasından dolayı üzgün olan Alice Cooper’ın ise olayla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadığı kaydedildi.
Kaynak:HaberTurk 8 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 154
Veli toplantısında öğretmen ailelerle görüşüyordu. Sıra Tolga’nın babasına geldiğinde : - Oğlunuzdan çok memnunum beyefendi.Sizi içtenlikle tebrik etmek isterim, dedi. Terbiyeli, tertipli, ders devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.