En çok öğretmene güveniyoruz
 

GFK’nın 20 kadar Avrupa ülkesinde ve ABD’de yaptığı araştırma, meslekleri dolayısıyla en az güvenilen kişilerin politikacılar, işadamları ve gazeteciler olduğunu gösteriyor.

Araştırma sonuçlarına göre öğretmenler, ortalama yüzde 82 oranla en güvenilenlerin başında bulunuyor. Bu oranın en yüksek olduğu ülke yüzde 92 ile Türkiye. Doktorlar, listede yüzde 81 ortalamayla ikinci sırada bulunuyor. Askerler ise ortalama yüzde 70 güven oranıyla üçüncü sırada yer alıyor. Askerlere en fazla güvenenlerin, yüzde 91 ile Türkler, en az güvenenlerin ise yüzde 51 oranıyla Ruslar olduğu görülüyor. Rusların polise güven oranı da sadece yüzde 28.
       Avrupa’da en az güvenilenlerin politikacılar (yüzde 16), işadamları (yüzde 32) ve gazeteciler (yüzde 38) olduğu belirlendi. Almanların yüzde 94’ü politikacılara, yüzde 82’si işadamlarına güvenmiyor. İngilizler ise yüzde 19 oranla basına en az güven duyanların başında geliyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 10 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 18
Üç arkadaş konuşuyorlardı : - Biliyor musunuz, benim babamın saçları simsiyah ! dedi birincisi. Diğeri : -Benimkinin saçları gri ! dedi. Üçüncüsü son derece üzgündü : -Benim babamın sadece kafa devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.