Spielberg’ün kardeşi Leman Sam’ı izledi
 

Pop müziğin eskimeyen sesi Leman Sam’ın, önceki akşam Rumelihisarı’nda verdiği konseri Hollywood’un ünlü yönetmeni Steven Spielberg’ün kardeşi Nancy Spielberg ve eşi Jimmy Katz da izledi.

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Rumelihisarı’nda önceki akşam bir konser verdi. İstanbul’u etkisi altına alan yağmur, konser saatlerinde de etkiliydi ama Hisar’ı tamamen dolduran seyirciler mekanı terk etmedi. Bu durum karşısında duygulandığını söyleyen Sam, ‘Yağmur bana sağlama yapma fırsatı verdi. Hiç kimse kalkmayınca moralim düzeldi. Bir ara inanılmaz çok yağdı ama kimse gitmedi’ dedi. Leman Sam’ın konserini izleyenler arasında, ‘E.T.’, ‘Schindler’in Listesi’ ve ‘Jurassic Park’ gibi pek çok önemli filme imza atan Hollyywood’un ünlü yönetmeni Steven Spielberg’ün kız kardeşi Nancy Spielberg (Katz) ve eşi Jimmy Katz da vardı. Spielberg’ün kardeşiyle 20 yıl önce tanıştıklarını söyleyen Leman Sam, ‘Benim için de sürpriz oldu. Uçaktan inip konserime gelmişler. Nancy ile eşi İstanbul’a tatil için gelirken benim konserim olduğunu son dakika öğrenmişler ve uçaktan iner inmez geldiler. Yanlarında başka bir dostum da vardı, yer bulabilir miyiz diye aradılar. Benim konserlerimi kaçırmazlar. Türkiye’deyken Rumeli konserlerime hep gelmişlerdi." dedi.
Kaynak: Hürriyet 12 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 381
Soğuk  bir kış günü , iki iskelet yolda karşılaştılar: - Bugün gerçekten soğuk, dedi iskeletlerden biri. Diğeri de hemen atıldı . -Korkunç hem de !  İliklerime kadar üşüdüğü devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.