‘Şişko yıldız’ olmanın tadını çıkarıyor
 

Bir dönem komedi filmlerinin vazgeçilmez yıldızı olan Kirstie Alley, şu sıralar tartıya çıktığında ‘100 kilo’yu görüyor. ‘Şişko Yıldız’ adlı bir şov programı hazırlayan Alley, kilolarıyla çok mutlu.

Televizyon dizilerinin tiryakileri, Kirstie Alley’i, başarılı komedi dizilerinde izlemişler, özellikle de bir barda geçen komik olayların anlatıldığı ‘Cheers’ adlı dizideki oyunculuğuna hayran kalmışlardı. Üstelik Alley çok da güzel ve çekici bir kadındı. Bugün yıldızın Maine’deki büyük ama kendine özgü evine giderseniz, kapıda karşılaşacağınız manzara sizi şaşırtacak. O bir zamanların düzgün vücutlu seksi yıldızı, tombul bir kadına dönüşmüş. Zaten kendisi de ‘Ben bir şişko yıldızım’ diyerek durumunu fazla da önemsemediğini vurguluyor.

Herhangi bir sinema yıldızının evine konuk olursanız, diyet yiyecekler, diyet içecekler ikram edilir. Ev sahibesi hiçbir şey yememeye özen gösterdiği için sizin de lokmalar boğazınıza dizilir. Ama Kirstie Alley’in evinde böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsunuz. Sofra göz açıp kapayıncaya kadar geçen kısa bir zaman içinde çeşit çeşit pastalar, kurabiyeler, mezelerle donatılıyor. Sonra ev sahibesiyle birlikte bir çeşit yemek ayinine başlıyorsunuz.

‘Cheers’ dizisinin o incecik barmaid’i, şimdi 100 kilo. O, durumundan şikayetçi değil, hatta memnun olduğu bile söylenebilir. Yıldız, önümüzdeki sezon için ‘Şişko Yıldız’ isimli bir TV programı hazırladığını söylerken gülüyor.

Alley son yıllarda sinema ve televizyon stüdyolarından uzak kalmış. Zamanının büyük bir bölümünü 10 ve 11 yaşlarındaki çocuklarıyla geçiriyor. 53 yaşındaki Kirstie Alley, ‘Çoğunluğun aksine ben üzüldüğüm, gergin olduğum zamanlar yemek yiyemem. İştahım kesilir. Ama huzurlu olunca, kendimi yemeğe adarım. Son yıllarda sakin ve huzur dolu bir hayat yaşıyorum. Ve tahmin edeceğiniz gibi, günlerim daha çok yemek pişirmek ve yemekle geçiyor.’

Yıldız kilolarından çok memnun ama Amerikan basını onun bu duygusunu paylaşmıyor. Gazetelerde, dergilerde Kirstie Alley’nin tombul bir kadına dönüşmesi alaylı bir üslupla eleştiriliyor. 
Kaynak:Hürriyet 16 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 274
Biyoloji dersinde, yaşlı öğretmen Tarkan’a sordu : - Eğer ben boks yaparsam, hangi kaslarımı aktif olarak çalıştırmış olurum oğlum ? Tarkan kendini tutamadı ve aklından geçeni söyleyiverdi :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.