George Clooney, saçlarını milyon dolarlara değişmedi...
  Sinema dünyasının defalarca ’’En Gözde Bekar’’ ve ’’En Çekici Yıldız’’ anketlerinde bir numarayı kimseye bırakmayan aktörü George Clooney, film uğruna saçlarından vazgeçmedi. Aktör, ’’Syriana’’ adlı filmde kafasını kazımasını isteyen yapımcıların bu isteğini geri çevirdi.
      Internetteki ’’imdb’’ sitesinin haberine göre, rolü için saçlarını kazıması istenen 43 yaşındaki aktör, bu talebe olumsuz yanıt verdi.
      CIA’in terör örgütleriyle mücadelesini konu alan filmde kafasını kazıyacağı söylenen ve günlerdir gazete sayfalarında bilgisayar marifetiyle hazırlanmış dazlak fotoğraflarına yer verilen Clooney’nin bu yanıtı herkesi şaşırttı.
      Aktörün yakın bir arkadaşı, George Clooney’nin film için kilo almasının da istendiğini hatırlatarak, ’’George’un kilo almakla problemi yok. Ama kafasını kazıtmaktan korkuyor’’ dedi.
Kaynak:Milliyet 17 Ağustos 2004
 
Süper Teyze 129
İki yaşlı adam konuşuyorlardı : - Biliyor musun, dedi daha yaşlı olanı. Yıllar sonra ilk kez yalnız başıma trene bindim ve şehir dışına çıktım ! - Ne iyi etmişsin, tebrikler ! dedi arkadaşı. N devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.