Açıkhavada tiyatro keyfi
 

21-22 Ağustos tarihlerinde, Ekrem-Cemal Reşit Rey Kardeşler’in ünlü ‘Lüküs Hayat’ opereti, 27-28 Ağustos tarihlerinde, sezon içinde kapalı gişe oynayan W.Shakespeare’in ‘Hırçın Kız’ oyunu seyirci ile buluşacak.   

Yaz aylarında seyircisiyle buluşmaya açık hava mekanlarında devam eden Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, geleneksel Açıkhava oyunlarını sahnelemeye başlıyor.
       Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde 21-22 Ağustos tarihlerinde, Ekrem-Cemal Reşit Rey Kardeşler’in ünlü ‘Lüküs Hayat’ opereti, 27-28 Ağustos tarihlerinde, sezon içinde kapalı gişe oynayan W.Shakespeare’in ‘Hırçın Kız’ oyunu seyirci ile buluşacak.
       Her iki oyunun biletleri, Şehir Tiyatroları gişelerinden (Harbiye, Fatih, Üsküdar, Kadıköy, Gaziosmanpaşa, Ümraniye) ve Açıkhava Tiyatrosu gişelerinden temin edilebilir. Bilet fiyatları tam 6.5 milyon lira ve indirimli 5.5 milyon lira olarak belirlendi.
Kaynak:Ntvmsnbc 18 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 59
Selim yine derse geç kalmıştı. Öğretmeni azarladı : - Okula geç kalmak çok kötü bir alışkanlık Selim. Bizden özür dilemen gerekiyor ! Selim şaşkındı : -Neden öğretmenim ? Babam her zaman öğ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.