‘Beatles bavulu’ fos çıktı
 

BBC’nin internet sitesindeki habere göre, temmuz ayı ortalarında Avustralya’nın Lara kentinde bir bit pazarından satın alınan bavulun uzmanlar tarafından yapılan incelemesinde içinde 1990’lı yıllarda çekilen fotokopilerin bulunduğu anlaşıldı.

İçinde konser programları, fotoğraflar ve yayınlanmamış şarkılar olduğu iddia edilen ve Beatles ile çalışan ses teknisyeni Mal Evans’ın Beatles arşivini içeren uzun süredir kayıp olan bavulu olabileceği ihtimali üzerinde durulan bavulu inceleyen İngiliz Beatles Fan Club’dan uzman Pete Nash, materyalleri birer birer inceledi. İnceleme sonucunda materyallerin 90’lı yıllarda çekilen fotokopiler olduğu sonucuna varan Nash, “Özetlemek gerekirse bavul fos çıktı” dedi.
      
“MAL EVANS İLE HİÇBİR ALAKASI YOK”
       Uzman Nash, konser biletleri dahil olmak üzere bavuldaki tüm materyallerin orijinal Beatles eşyalarıyla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını vurgulayarak, “Bu eşyaların Mal Evans ile de hiçbir ilgisi yok” açıklamasında bulundu.
       Mal Evans’ın gerçek kayıtların bir bankanın kasasında bulunduğunu daha önce kendisine anlattığını da belirten Nash, Evans’ın toplulukla ilgili bir kitap yazdığını, ancak basılmamış haldeki bu kitabın da onun ölümünden sonra kaybolduğunu kaydetti.
       Avustralya’da bir bit pazarından satın alındığı öne sürülen valizdeki ses bantlarından birinde Paul McCartney ve John Lennon’un bu yayımlanmamış şarkılar konusundaki görüşlerinin yer aldığı da iddia edilmişti.
       Valizin Melbourne yakınlarındaki Lara’da tatil yapan bir İngiliz turist tarafından 50 Avustralya dolarına (yaklaşık 54 milyon TL) satın alındığı belirtilmişti.
Kaynak:Ntvmsnbc 20 Ağustos 2004
       

 
Süper Teyze 344
İpek’in ders notları çok iyiydi. Ama dersler sırasında arkadaşlarıyla sohbet etmeye bayılıyor, bütün gün boyunca neredeyse hiç susmadan konuşabiliyordu. Sonunda öğretmeni bu problemi İpek’in ailesiy devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.