Pendik’te sinema haftası
 

Pendik Belediyesi’nin düzenlediği halka açık sinema haftası 31 Ağustos salı gününe kadar sürüyor. Pendik sahilinde bu hafta için 1000 kişinin oturabileceği bir yazlık sinema oluşturuldu. Filmler yıldızların altında her gece 20.45’te başlıyor. İşte önümüzdeki günlerde gösterilecek olan filmler:

n 27 Ağustos Cuma: Leon. Ünlü Fransız yönetmen Luc Besson’un artık bir klasik haline gelmiş filminde, bir kiralık katille küçük bir kız arasındaki dostluk anlatılıyor. Başrollerinde Jean Reno ve Nathalie Portman oynuyorlar.

n 28 Ağustos Cumartesi: Sefiller. Ünlü Fransız yönetmen Claude Lelouch, Victor Hugo’nun klasik romanı Sefiller’i 19. yüzyıldan 20. yüzyılın ortasına, 2. Dünya Savaşı’nın olduğu döneme taşıyarak filme çekti. Başrollerde Jean Paul Belmondo ve Michel Boujenah oynuyorlar.

n 29 Ağustos Pazar: Asteriks. Fransızların klasik çizgi karakteri Asteriks’ten yapılan ilk film. Gerard Depardieu, Obeliks (Hopdediks) rolünde çok başarılı. İtalyan oyuncu Robert Benigni ve Falbala rolündeki Laetitia Casta ile Asteriks rolünde Christian Clavier de çok iyi oynuyor.

n 30 Ağustos Pazar: Son Kale Çanakkale. Ahmet Okur’un yönettiği filmde Eşref Kolçak, Kenan Bal, Ebru Tekgündüz, Okay Şenol oynuyorlar. Bu dramatik belgesel filmi Zeytinburnu Belediyesi kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.

n 31 Ağustos Salı: Sibirya Berberi. Yaşayan en ünlü Rus yönetmen Nikita Mikhalkov’un son filmi, 19. yüzyılda Rusya’da geçen epik bir film. Başrollerdeki Julia Ormond ve Oleg Mençikov çok iyi oynuyor. Filmde İngiliz oyuncu Richard Harris’in de ikinci derecede bir rolü var.
Kaynak:Hürriyet 27 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 322
Alper yeni ehliyet almıştı.Trafiğe çıktığı ilk günün akşamı annesi sordu : - Nasıldı yavrum ? Şehirde araba kullanmak hoşuna gitti mi ? - Hem de çok ! dedi oğlan. - Peki arabayı garaja par devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.