Bilişimin kalbi CeBIT Eurasia ile atacak
 

Avrasya’nın en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Bilişim Eurasia için geri sayım başladı. 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan fuar, sektördeki en son yenilikleri bilişim meraklıları ile buluşturacak. CeBIT Bilişim Eurasia’nın, 800’ü aşkın katılımcı ile bu yıl dünya çapındaki bilişim fuarları arasında ilk 10’a girmesi bekleniyor.

Dünya CeBIT zincirinin Hannover’den sonra ikinci büyük halkası olan CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. “Bilişimden Güç Alın” temasıyla bu yıl 13’üncüsü yapılacak CeBIT Bilişim Eurasia, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Deutsche Messe AG (DMAG) ile İnterpro ortaklığında kurulan HİF A.Ş. tarafından düzenlenecek.

HEDEF 160 BİN ZİYARETÇİ

Geçtiğimiz yıl 64 ülkeden toplam 163 bin 724 ziyaretçi ve 19 ülkeden 68 uluslararası şirketin katılımıyla gerçekleşen CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl yedi ayrı salonu bulunan 55 bin metrekarelik bir alana yayılacak.

Geçen sene olduğu gibi hafta içi (31 Ağustos-3 Eylül 2004) profesyonel ziyaretçilere ayrıldı. Profesyoneller için bilet fiyatları 15 milyon TL. ’Halk günü’ olarak da adlandırılan Teknoloji Meraklıları Günleri ise haftasonunda gerçekleştirilecek (4-5 Eylül). Meraklılar 10 milyon TL vererek bu dev bilişim gösterisine bilet alabilecek.
Kaynak:Hürriyet 27 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 31
Matematik öğretmeni sınıfa girdi ve : - Çocuklar size iyi bir haberim var, bu gün bilgisayarla hesap yapmayı öğreneceğiz ! dedi. Bütün öğrenciler çok sevinmişlerdi. Öğretmen içlerinden birini kald devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.