Akdeniz Şarkı Yarışması Fethiye’de
 

Megahit Uluslararası Akdeniz Şarkı Yarışması’nın 3’üncüsü bu yıl 11 Eylül’ de Fethiye’de gerçekleşecek.

Bir Serhat Hacıpaşalıoğlu & End Prodoctions organizasyonu olan ve geçtiğimiz yıl merkezi Los Angeles’ta bulunan FIDOF (Uluslararası Festivaller Fedarasyonu) tarafından Yılın En İyi Müzik Festivali seçilen ‘Megahit 2004’e, bu yıl 15 Akdeniz ülkesi katılacak.

 6-11 Eylül tarihleri arasında yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu ve müzik dünyasından önemli sanatçı ve otoritelerin katılacağı organizasyon kapsamında Fethiye, her gün ayrı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.
       Başbakanlık Tanıtım Fonu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’ nın katkılarıyla gerçekleşecek organizasyonda konuklar Lykia World, Ece Saray ve Letoonia tesislerinde ağırlanacak.
       11 Eylül gecesi Show TV’den naklen yayınlanacak olan yarışma, daha sonra 14 ülke televizyonunda banttan izlenebilecek.
       İsrail, Portekiz, Slovenya, İtalya, Mısır, Lübnan, Bosna Hersek, Malta, Yunanistan, Sırbistan-Karadağ, Fransa, Arnavutluk, Hırvatistan, Türkiye ve İspanya’nın katılacağı yarışmada ülkemizi ‘Popstar Yarışması’nda 2. ve 3. olan “Burçin ve Tamer” bir düetle temsil edecekler.
       7 Eylül Salı akşamı tüm yabancı yarışmacılar ve konuk sanatçıların, 9 Eylül Perşembe akşamı Tüm Popstar Yarışmacılar’nın Ölüdeniz’de halka açık bir konser vereceği etkinliğin, 11 Eylül’ de gerçekleşek yarışma ve final gecesinin sunuculuğunu Serhat Hacıpaşalıoğlu yapacak.
       Deniz Seki ve 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın, Serhat Hacıpaşalıoğlu ile birlikte sunucu ve konuk sanatçı olarak yer alacağı final gecesini sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü ismin izlemesi bekleniyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 30 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 425
 Küçük Oktay kahvaltı masasında mızmızlanıyor, annesinin hazırladıklarını yememek için binbir bahane buluyordu. Son olarak : Bu yumurtayı yiyemem ! diye bağırdı Çok sert olmuş ! Annesi sabırl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.