CeBIT başlıyor: İlk kez çinliler de katılıyor!!!
 

Almanya’nın Hannover kentindeki CeBIT’ten sonra dünyanın ikinci büyük bilgi teknolojileri organizasyonu bugün İstanbul’da kapılarını açıyor. ’Bilişimden Güç Alın’ temalı CeBIT Bilişim Eurasia, Beylikdüzü TÜYAP’ta başlıyor. 7 salonda 55 bin metrekarelik alanda düzenlenen Fuar’a 800 firma katılıyor.

AVRASYA’nın en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, bugün TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlıyor.

Dünya CeBIT zincirinin Hannover’den sonra ikinci büyük halkası olan ve medya destekçileri arasında Hürriyet’in de bulunduğu CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da küresel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

‘Bilişimden Güç Alın’ temasıyla bu yıl 13’üncüsü yapılacak CeBIT Bilişim Eurasia, Deutsche Messe AG (DMAG) ile İnterpro ortaklığında kurulan HİF A.Ş. tarafından düzenlenecek.

5 Eylül’e kadar sürecek CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 ayrı salonu bulunan 55 bin metrekarelik bir alana yayılacak. 160 bin ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan fuar, farklı ölçek ve sektörlere yönelik bilişim çözümlerini biraraya getirecek. 65 ülkeden ziyaretçi beklenen fuarda, bilgi ve iletişim alanındaki son teknoloji ürünlerini sergileyecek 800’ün üzerinde katılımcı bulunacak.
Kaynak: HaberTurk 31 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 122
Müzik dersinde öğretmen öğrencilerine en sevdikleri enstrumanları sordu. Kimisi piyano, kimisi gitar, kimisi keman, flüt,  saz , klarnet dedi.Sıra Selen’e gelmişti. Selen ayağa kalktı ve :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.