Zafer Bayramı coşkusu
  Anıtkabir’deki tören, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özden Örnek, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İbrahim Fırtına, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Fevzi Türkeri, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve askeri erkan ile bazı askeri dernek temsilcilerinin Aslanlı Yol’daki yürüyüşüyle başladı.
       Orgeneral Özkök, Atatürk’ün kabrine, üzerinde “Türk Silahlı Kuvvetleri” yazılı kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk bıraktı.
       Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Orgeneral Özkök, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
      
ÖZEL DEFTERİ İMZALADI
       Orgeneral Hilmi Özkök, deftere şunları yazdı:
       “Büyük Devlet Adamı Ulu Önder Atatürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 82. yıldönümünü gururla kutlamanın heyecanı içinde, yüksek huzurundayız. Türk Ulusu’nun ve kahraman ordusunun önderliğinizde verdiği mücadeleyle kazanılan bu zafer, tarihimizin dönüm noktalarından birini oluşturarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam ve sürekli temeller üzerine inşa edilmesini sağlamıştır. Bugün bölgesinin en modern ve en kuvvetli silahlı gücü haline gelen kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her ferdi, kendisine bahşedilen bu onurlu ve gönençli yaşamın mimarı büyük Ata’sını her zaman minnet ve şükranla anacak, onu daima kalplerinde tahtta tutacaktır.  
 
Türk Silahlı Kuvvetleri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilke ve devrimlerinin ışığında kurduğun Cumhuriyet’in değişmez niteliklerinin ve emanet ettiğin bu güzel vatanın yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir. Bu düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetleri adına büyük komutanımıza, O’nun değerli silah arkadaşlarına ve aziz şehitlerimize en derin tazimlerimi sunarım.”
       Özkök, önceden yazıp imzaladığı bu metni yüksek sesle okudu.
      
30 AĞUSTOS RESEPSİYONU
       Kara Harp Okulu diploma töreninin ardından akşam Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Gazi Orduevi’nde davetlilere 30 Ağustos Resepsiyonu verecek. Resepsiyonda Sertab Erener de bir konser verecek.
       Erener, yarın da Muazzez Ersoy ile birlikte Ankaralılara bir konser verecek. Genelkurmay Başkanlığı, “Bu coşkuyu birlikte yaşayalım” sloganıyla konsere halkın yoğun katılımını sağlamak amacıyla 25 ayrı noktadan ücretsiz otobüsler kaldıracak.
Kaynak:Ntvmsnbc 30 Ağustos 2004
 
 
Süper Teyze 275
Öğretmen eğlenceli sorularla, 1. sınıf öğrencilerine hesap öğretmeye çalışıyordu. Ferit’e sordu : - Parktaki parklardan birinin üzerine 5 tane kuş konmuş. Sonra kuşlardan biri düşmüş ölmüş. Bankt devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.