İzmir Kültürpark’ta ‘Çingene’ gecesi
 

Dünyaca ünlü Gipsy Kings Grubu, İzmir Kültürpark’taki konserinde, unutulmayan klasikleri ve yeni albümünde yer alan parçalarıyla hayranlarını coşturdu.

İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki etkinlikler çerçevesinde, Tuborg’un sponsorluğunda gerçekleşen konserde, Reyes Kardeşler ve kuzenleri Baliardo Kardeşler’den oluşan dünyaca ünlü flamenko grubu, Kültürpark’taki ziyaretçilere ve hayranlarına, müzik ziyafeti verdi.

Türk Bayrağı ile sahneye çıkan Gipsy Kings, konserinde, yeni albümünün yanı sıra klasikleşen eserlerine de yer verdi.

Kültürpark’taki binlerce izleyici, parçalarında tempo tuttuğu grubu, uzun süre alkışladı.
       Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan grup üyeleri, 7 yıl önce geldikleri İstanbul’u, hayat dolu ve eğlenceli bulduklarını, beğeniyle takip ettikleri Türk sanatçıların bazılarıyla, daha sonraki yıllarda birlikte çalışma yapmayı istediklerini belirtti.
      
TÜRK GİTARİST KIVANÇ ONUR’A DESTEK
       Grup üyeleri ayrıca, beğendikleri Türk gitarist Kıvanç Onur’un ABD’de lenf kanseri tedavisi gördüğünü, ciddi bir operasyon geçireceğini ve tedavisi için ekonomik desteğe ihtiyacı olduğunu dile getirerek, “Sanatçı arkadaşımıza ekonomik destek sağlanmasını her yerde istiyoruz. Bunu özellikle Türkiye’de de dile getirmek istedik. İnanıyoruz ki, Türk halkı, Kıvanç Onur’a ihtiyacı olan desteği verecektir” diye konuştu.
Kaynak:Ntvmsnbc 31 Ağustos 2004
       

 
Süper Teyze 235
Ertesi gün Mert’in doğumgünüydü. Ama küçük çocuk bir türlü yatağına gitmiyor, masasının başına oturmuş, saatlerdir aynı kitabı okuyordu. Bir ara anne ve babasıyla akşam yemeğini yemiş, yemekten heme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.