Kaymakamlıktan ücretsiz defter
 

Bahçelievler Kaymakamı Turan Ayvaz, 2004-2005 eğitim ve öğretim yılında maddi durumu iyi olmayan öğrenciler öncelikli olmak üzere ücretsiz olarak defter dağıtılacağını söyledi.

Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevi’nde, ‘Kız Çocuklarının Okullaşmasına Destek Projesi’ kapsamında dün bir toplantı yapıldı. Bahçelievler Kaymakamı Turan Ayvaz, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Engin, Bahçelievler Sağlık Grup Başkanı Enver Kayıkçıoğlu’nun yanısıra; muhtarlar, okul müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de toplantıya katıldılar. Kaymakam Ayvaz, yeni eğitim ve öğretim yılında Bahçelievler ilçesindeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilere defterlerin de kaymakamlık tarafından ücretsiz olarak dağıtılacağını belirterek, ‘Defterlerin hazırlanmasında kaymakamlık bütçesinden pay ayrılmayacak, vatandaşlardan aldığımız bağışlarla bu defterleri hazırlayacağız’ dedi.  
Kaynak:Hürriyet 1 Eylül 2004

 
Süper Teyze 19
 Esra okuldan eve geldiğinde çok öfkeliydi : - Ne oldu ? diye sordu annesi. - Bir daha asla okula gitmeyeceğim ! - Neden kızım ? - Çünkü öğretmen cevabını bilmediği bütün soruları bana soru devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.