Annelerimizin Bize Verdiği Tepkiler
 

Aşk,

Niye annelerimiz çocuklar sizin aşk yaşınız gelmedi, daha küçüksünüz ve biz sizin yaşınızdayken nutukları çekip duruyorlar anlamıyorum.  Bizim büyüklüğümüz neyi değiştirir burada söz konusu olan "Karasevda"

Kitap,

Niye annelerimiz, bu kitabı okuma, daha yaşın küçük, a gazeteye bak hele, hangi haberleri okuyorsun sen, o okuduğun da ne dur bir bakayım diye yorum yapıyorlar ki biz zevk aldığımız şeyi okuyoruz.

Cinsellik,

Niye annelerimiz biz onlara cinselliği sorduğumuzda sanki ayıp bir şeymiş gibi geçiştiriyorlar ki bizi?  Yeri gelince de söylüyorlar " Ben oğluma/kızıma her konuda yardımcı olurum biz çok iyi anlaşırız." Hanımefendi kızınıza/oğlunuza ders vereceğinize ona biraz gerçeklerden bahsedin.

Dersler,

Niye annelerimiz bize " Dersini yap" on dakika sonra "dersini yap" yarım saat sonra " dersini yap" diyip duruyorlar ki?  Yapmayınca azarı biz yiyoruz bari bıraksınlar dersimizi istediğimiz zaman yapalım.  Yapmazsak olan bize olmuyor mu? Ama pardon o zaman övünemezler...:((

Enstrümanlar,

Niye annelerimiz illa birer ensturuman çalmamızı istiyorlar ki?  Her insanın aynı şeye yeteneği yoktur, hem piyanoyu deneyip kendine yakın bulmayan sonra annesini kırmamak için bir koca sene keman çalan o zavalılara acıyorum.  Anneler bırakın boş zamanımızı ne yaparak geçirmek istediğimize biz karar verelim.

Anneler,

Hep yanıtını bildikleri soruları sorsalar, bize iyi bakmaya çalışırken bebek gibi davransalar, her şeye yanıt verebileceklerini sansalar, çocuklarının hep sınıfın birincisi olmasını isteseler de onları niye seviyoruz?  Çünkü onlar bizim annemiz.  Annelerimize sabırlı davranalım annesine sabırlı davranmayanları uyaralım.


Haberi Yollayan: Deniz FINDIK 5-D (1993)
Okulu : V.K.V. Koç Özel İlköğretim Okulu ve Lisesi
İli: İstanbul
 
Süper Teyze 73
Levent okuldan eve geldiğinde çok mutluydu : - Anne biliyor musun,öğretmenimiz bu gün bütün sınıfa övgüler yağdırdı ! En çok da beni övdü ! Annesi sevinmişti : - Ne hoş ! Neler söyledi peki devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.