e-kolay.net’ten Outlook formatında web posta hizmeti
 

e-kolay.net, e-posta hizmetinde köklü değişiklikler yaptı. Kullanıcılar artık e-postalarını Web üzerinden Outlook benzeri bir arayüzle okuyabilecek. E-posta kuralları oluşturmak, yazım denetimi yapmak gibi kolaylıklar da kullanıcılara sunulan yeni özellikler arasında yer alıyor.

e-kolay.net uzantılı e-posta adresi sahipleri artık gelen iletilerini Microsoft Outlook benzeri bir arayüz üzerinde okuyabiliyorlar. Kullanıcılar, e-kolay.net’teki giriş sayfasından giriş yaptıklarında, dünyanın en çok kullanılan e-posta programlarından biri olan Microsoft Outlook’un arayüzünün özelliklerini taşıyan bir sayfa ile karşılaşıyor.

Ekranın solundaki klasörler listesi ile üst kısımda kalan ve e-posta ile ilgili komutlara dair kısayolları içeren araç çubuğu, e-kolay.net’ten ilk defa e-posta hizmeti alanların dakikalar içinde sistemi en iyi şekilde kullanmalarına olanak tanıyor. İşyerlerinde Microsoft Outlook kullananların kişisel e-postalarında da aynı arayüzü kullanmaları kolaylık ve verimlilik sağlıyor.

E-POSTA KURALLARI BELİRLENEBİLİYOR

Yapılan önemli yeniliklerden biri de, aynı Microsoft Outlook’ta olduğu gibi, e-kolay.net e-posta hizmetinde de kullanıcıların artık ihtiyaçları doğrultusunda e-posta kuralları belirleyebilmeleri. Örneğin, belli bir kişiden gelen iletinin o kişiye özel açılmış klasöre düşmesi ya da "fatura", "kredi kartı ekstresi" gibi belli bir konu başlığına sahip iletilerin başka bir e-posta adresine otomatik yollanması artık mümkün.

Gönderilecek e-postaların hatasız olmasını sağlayan , 13 ayrı dilde yazım denetimi özelliği ve iletilerin sonlarında otomatik olarak yer alacak imza özelliği de yeni e-posta hizmetiyle gelen avantajlar arasında bulunuyor.

SPAM FİLTRESİ

Önemli bir başka yenilik ise, istenmeyen e-postaları (spam) filtreleme özelliği. e-kolay.net kullanıcıları, bu özellik sayesinde daha az sayıda istenmeyen e-posta ile karşılaşacak. Ayrıca, gelen e-postalarda virüs varsa, e-kolay.net’in antivirüs önleme sistemi tarafından temizlenerek kullanıcının bilgisayarının temiz kalması sağlanıyor.

e-kolay.net e-posta hizmeti POP3 destekli olduğu için herhangi bir e-posta programıyla da kullanılabiliyor. Hizmetin diğer belirgin özellikleri şöyle sıralanıyor:

- Çok daha yüksek hızda e-posta alıp gönderme
-  Adres defteri
- Değiştirilebilir arayüz seçenekleri
- Elektronik imzaya uyumlu altyapı
- Cep telefonundan e-posta okuma ve gönderme
Kaynak:Hürriyet 27 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 398
 Apartman yöneticisi Ahmet bey’i koca binada seven kimse yoktu. Sürekli dairelerin kapılarını çalarak, apartmanda yaşayan insanlara emirler yağdıran bir adamdı çünkü. Bir Cumartesi günü Ayferle devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.