Google en tatmin edici site
 

İnternet siteleri arasında müşteri memnuniyetini ölçen bir araştırmanın sonuçlarına göre, sanal dünyanın en tatmin edici sitesi Google. University of Michigan Business School’un Amerikan Kalite Cemiyeti ve CFI Group işbirliğiyle yaptığı araştırmada en yüksek puanları Google aldı.

E-ticaret sitelerinden arama motorlarına kadar pek çok sitenin müşteri beklentilerini ne kadar karşıladığını ölçen eden araştırmaya göre, arama motoru kategorisinde 82 puanla “Google” birinci sırada yer alırken, son bir yıl içinde yüzde 14,5’lik bir yükselme kaydeden ”Ask Jeeves” 71 puanla ikinci sıraya yerleşti.

Portal hizmeti verme açısından Google’ın en büyük rakipleri durumundaki “Yahoo” 78 puan, “MSN” 75 puan aldı.

Araştırma sonuçlarına göre, portal hizmeti veren sitelerle arama motoru olarak hizmet veren siteler arasındaki fark her geçen gün ortadan kalkıyor.

İki üniversite öğrencisi tarafından mütevazı bir arama motoru olarak kurulan Google, kısa sürede internet devine dönüşmüştü. İnternette yapılan aramaların büyük bir çoğunluğu Googla’da gerçekleşiyor. Gösterdiği büyük başarının ardından Google geçtiğimiz hafta halka açılarak, New York borsasında işlem görmeye başlamıştı.
Kaynak:Hürriyet 27 Ağustos 2004

 
Süper Teyze 305
Yaşlı pireye, LOTO dan büyük ikramiye çıkmıştı. Bütün akrabaları yaşlı pirenin sevincini paylaşmak için çevresini bir anda sarıverdiler. Genç pirelerden biri sordu : -Ne yapacaksın bu kadar paray devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.