Oscarlı ünlü aktris Charlize Theron, ’’Aeon Flux’’ adlı filmin setinde yaralandı.
 

Internetteki ’’entertainmenttonight’’ sitesinin haberine göre, ’’Cani-Monster’’ filmiyle ’’En İyi Kadın Oyuncu’’ dalında Oscar ödülünü kucaklayan Theron, Almanya’daki çekimler sırasında bir kaza geçirdi. Sanatçının basın sözcüsü Amanda Silverman, Theron’ın geçirdiği kazaya ilişkin ayrıntılı bilgi vermemekle birlikte oyuncunun yaralandığını doğruladı. Silverman, Theron’ın hastaneye gitmesine neden olmayacak bir yaralanma geçirdiğini ifade etti.

Film şirketinin sözcüsü Jeanmarie Carrasco da kazanın Theron’ın görev aldığı bir telde asılma sahnesi sırasında meydana geldiğini söyledi.

Filmin çekimlerine 29 yaşındaki Theron’ın rahatsızlığının geçmesinin ardından devam edilmesi beklenirken, bunun birkaç hafta alabileceği belirtildi.

Charlize Theron, ’’Aeon Flux’’ adlı konusu gelecekte geçen filmde halkın çoğunun hastalıktan kırıldığı bir ortamda mevcut yönetime başkaldıran asiler arasında yer alan bir komandoyu canlandırıyor. Film, MTV’nin ünlü çizgi serisinden beyazperdeye aktarıldı.

Theron, 2004 yılında ’’Cani’’ filmindeki dünyanın ilk kadın seri katili rolüyle Oscar ödülünü kazanmıştı.
Kaynak:HaberTurk 1 Eylül 2004

 
Süper Teyze 190
Işıl haftasonunu teyzesiyle geçirecekti. İkisi de çok heyecanlıydılar. - Bu haftasonu için sana müthiş sürprizler hazırladım, dedi teyzesi.Önce Hayvanat Bahçesi’ne gideceğiz. Işıl bu programda devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.