İlk ‘Popstar’ yarışmasının jüri üyesi Armağan Çağlayan’a başrol teklifi
 

İlk ‘Popstar’ yarışmasının sivri dilli jüri üyesi Armağan Çağlayan, rol aldığı reklam filmi serisi sayesinde sinemacıların da dikkatini çekti. Çağlayan, ‘Kadere Karşı Koy A.Ş.’ adlı filmde başrol oynayacak. İLK ‘Popstar’ yarışmasıyla yıldızı parlayan Armağan Çağlayan’a, Alev Alatlı’nın ‘Kadere Karşı Koy A.Ş.’ adlı kitabından aynı adla beyazperdeye uyarlanacak filmde oynaması için teklif yapıldı.

Kadın oyuncu olarak Demet Akbağ’ın düşünüldüğü projede Çağlayan, bir reklam şirketinde çalışan ‘kreatif direktör Cevat’ rolünü üstlenecek. Henüz net bir karar vermediğini söyleyen Armağan Çağlayan, ‘Açıkçası, 10 yıl sonra dönüp bakmak için, yakın dostlarımla otururken izlemek için böyle bir film yapmak istiyorum. Sanıyorum evet diyeceğim’ dedi. Alev Alatlı’nın ‘Kadere Karşı Koy A.Ş.’ adlı eseri, arkadaşlarını içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için müthiş bir dayanışma gösteren bir grup sıradışı kadının öyküsünü anlatıyor. Alatlı ‘toplumsal bir hiciv’ olarak tanımladığı kitabında, Türkiye’de hemşerilerini, akrabalarını belirli yerlere getiren erkekler gibi, kadınların da dayanışabileceğini anlatıyor.
Kaynak:HaberTurk 6 Eylül 2004

 
Süper Teyze 144
Gökhan ablasına doğumgünü hediyesi olarak kitap almaya karar vermişti. Ama hangi kitabı alacağı konusunda hiçbir fikri yoktu. Sonunda kitabevinde çalışanlardan birine sordu : - Burada yüzlerce ki devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.