Öğretmenlerin Komik Duruma Düştüğü Anlar
 
Öğretmenler hep mükemmel olmak zorundadırlar, tüm soruları yanıtlamalı, çok akıllı gibi davranmalı hep örnek olmalılardır. Burada gerçek olayları okuyorsunuz, zaten istesem de bu kadar uyduramam!!!

Geçen gün müdürümüz sigaranın zararları hakkında bir nutuk çekti ve asla sigara içmeyeceğini söyledi, birkaç gün sonra gittiğimiz lokantada saçları joleliydi ve sigara içiyordu.  Şok oldum!
Rehberlik öğretmenimiz yaşımız nedeniyle cinsellik konusunu bize açıklarken arkadaşım birden elinde öyle bir resimle ayağa kalktı ki asla utanmayacağını söyleyen hoca kıpkırmızı oldu.
Bizim sosyal öğretmeni bize katı maddeleri, sıvı maddeleri ve gazları anlatırken öyle bir gaz çıkardı ki!  Artık hepimiz gaz maddenin ne kadar öldürücü olduğunu biliyoruz.
İngilizce öğretmenimiz bize bir olay anlatırken ingilizce salatalık yani cucumber demesi gerekiyordu, o anda kelimeyi hatırlayamadığından aramızdan birine dönüp "hıyar" dedi.  O sırada müdür yardımcısı içeri dalınca kadının durumu anlatmak için destanlar yazması gerekti.
Başka bir ilginç karakter de müzik öğretmenimdi.  O çok özel biriydi ve size anlatacağım dönem içinde çok büyük bir rejime girmişti.  Bu tarihten üç afta sonra tam yedi kilo aldı!
Bizim bir hostes ablamız vardı.  ( serviste yardımcı abla).  Çok iyi bir kadındı ama ağzı çöplük gibi kokuyordu, sonra anladık daha doğrusu öğrendik ki dişlerini domestosla fırçalıyormuş, İlginç!
Keman öğretmenim dünyanın sayılı güzel kadınlarından biriydi.  Ona: "Biriyle çıkıyor musunuz?" dediğimde, "tabi ki hayır" der dururdu.  Annemle yürüyüşe çıktığımız bir akşam kadını erkek arkadaşıyla öpüşürken gördüm.
İngilizce öğretmenim asla özel ders almamamız gerektiğini söylüyordu.  Sonra
duyduğuma göre özel ders veriyormuş!



 Haberi Yollayan: witches (Takma ismi )
Okulu : V.K.V. Koç Özel İlköğretim Okulu ve Lisesi
İli: İstanbul
 
Süper Teyze 389
14 yaşındaki gençkız,hayatında ilk kez tek başına bir mağazaya giderek kendisi için bir elbise satın almıştı. Ancak bu zor bir karardı ve bir türlü kendisinden emin olamıyordu. Mağazadan çıkmadan önce devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.