King Kong: Gökdelenlerin Efendisi
 

Dev goril ‘King Kong’, yeniden sinema perdesinde dehşet saçmak için gün sayıyor. ‘Yüzüklerin Efendisi’ filminin Oscarlı yönetmeni Peter Jackson, çocukluk hayali olan filmin çekimlerine bu ay içinde başlayacağını duyurdu.

1933 yılında çevrilen klasik korku filminin Jackson’ın imzasını taşıyacak yeni versiyonu için bütün hazırlıklar tamamlandı.

71 yaşındaki King Kong’u yeniden diriltmeye hazırlanan yönetmen Jackson, hayatı boyunca bu film için beklediğini söyledi.
        Üç Oscarlı yönetmen, daha çocukken bu filme ilgi duyduğunu dile getirerek, o zamanlar küçük bir kamerayla mukavva kutulardan yaptığı “gökdelen” ile ‘King Kong’ filmini çektiğini anlattı.
        Şimdi o dönemdeki ‘King Kong’ filminden “daha başarılı” bir yapım için hazırlandığını dile getiren yönetmen, “gerçek bir film seti” ve oyuncularla bu ay içinde hayalini gerçekleştireceğini ifade etti.
      
‘KING KONG’ GELİYOR
       Peter Jackson’ın kamera arkasına geçeceği yeni “King Kong” filminde Naomi Watts, Jack Black ve ‘Piyanist’ filminin ünlü oyuncusu Adrien Brody rol alacak.
        ‘Yüzüklerin Efendisi - The Lord of the Rings’ serisinin en ilgi çekici karakterlerinden yaratık Gollum’a yaptığı hareketlerin bilgisayara aktarılmasıyla can veren aktör Andy Serkis, filmde aynı yöntemle King Kong’u diriltecek.
        Universal Pictures şirketinin çekeceği film, 2005’in Aralık ayında gösterime girecek.
        1950’li yıllardan bu yana defalarca beyazperdeye aktarılan ‘King Kong’, son olarak 1976’da izleyiciyle buluşmuştu. Yönetmenliğini John Guillermin’in üstlendiği filmde Jeff Bridges, Charles Grodin, Jessica Lange, John Randolph, Rene Auberjonois ve Julius Harris başlıca rolleri üstlenmişti.
Kaynak:Ntvmsnbc 5 Eylül 2004

 
Süper Teyze 9
 Dersin konusu ‘insan vücudu’ idi. Öğretmen Oral’a sordu : - Kulaklarımız bizim için neden önemlidir Oral ? Oral cevabı yapıştırdı : - Kulaklarımız olmadan göremeyiz öğretmenim ! Öğretmen s devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.