Paul Newman palyaço oldu
 

Yarım asırlık meslek yaşamı boyunca beyazperdede birbirinden farklı karakterleri canlandıran usta aktör Paul Newman, bu kez de palyaço oldu. Oscar ödüllü 79 yaşındaki aktör, İngiltere’nin başkenti Londra’da, 300 hasta ve özürlü çocuk için gösteri yapan Zippos Sirki’nin konuğu olarak 10 dakika boyunca palyaço kılığında minikleri güldürdü.

Paul Newman, kendi adıyla özdeşleşen Butch Cassidy ve Sundance Kid adlı filmde canlandırdığı karaktere gönderme yaparak "Butch Bolognese" adıyla sahneye çıktı.

Gösteri sırasında bir melon şapka, büyük bir kravat ve kocaman sarı ve kırmızı renkli palyaço ayakkabıları giyen Newman, aksesuar olarak da kırmızı takma  burun kullandı.

Kendi adını taşıyan Newman’s Own adlı kuruluşun yardım elini uzattığı çocukların davetli olduğu sirk gösterisinde, özellikle Newman’ın şapkasında spagettilerle göründüğü bölüm minik seyircilerden bol bol alkış aldı.

Newman’ın gösterisini izleyen çocukların anne babaları ünlü aktörü tanısa da çocuklar karşılarındaki bu komik adamın kim olduğu hakkında herhangi bir fikre sahip değildi.

Aktör Paul Newman, 1982’de kurduğu ve Newman’s Own adını taşıyan gıda firmasının sahibi. Kar amacı gütmeyen bu kuruluş, dünyanın dört bir yanındaki yardım vakıflarına bağışta bulunuyor.
Kaynak:Hürriyet 3 Eylül 2004

 
Süper Teyze 181
İki kız arkadaş diskotek dönüşü sohbet ediyorlardı : - Harika bir geceydi, dedi biri. Bütün gece Tarkan ile dans ettim, çok eğlenceliydi. - Benim hiç şansım yoktu, dedi arkadaşı. - Nedenmiş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.